Jun 182013
 

Skriva något nu på kvällarna och det kan vara hopplöst att skriva under dagarna, ja då är det ju en massa annat som ska göras, som att ta hand om hus och hem och barnen naturligtvis.
På dagarna har jag i princip svängdörrar här eftersom de stora barnen springer ut och in flera gånger om dagen.
Nu har de sedan igår varit ute från lite över tio tiden i någon enstaka timme, kommit hem och svalkat sig lite och så och sen varit ute en hel del fram och tillbaka, de cyklarm är på gården och spelar fotboll och så vidare.
Tyvärr vill de inte vara ute på gården då de blir retade av barnen här…det är inte alltid kul men vad ska man göra, barn är barn men å andra sidan så har vi en hel del lekplatser här speciellt temalekplatsen borta vid Hyllievången.
Där tycker de om att spela fotboll och leka.

Izabella får vara hemma med mig, just nu är hon lite förkyld och har blivit hes och tyst är hon heller inte…så hur ska hon kunna bli frisk från det hesa.
Kiss och bajsåldern är något som hon nu har kommit in i….är inte det ganska tidigt?
Minns inte att de stora(jo Xander är väl inne i den sista spurten av det nu)hade en sådan intensiv period av just det.
Hon säger bajs åt allt om hon blir sur och så vidare…om det ska hålla sig till sjuårsålder så blir det väldigt jobbiga år….
Men hennes utveckling går framåt och hon pratar väldigt bra för att vara 2,5 år så jag tror att hon kommer prata helt rent vid treårsålder…och att testa en jag blir ju nästan gråhårig…
Det är även en kamp att tvätta håret på henne,hon gallskriker och hon vill inte….att borsta håret är en kamp, hon har så lockigt hår så ni kan ju tänka er hur det ser ut i nacken på morgonen….just det bara en massa burr.

Imorgon har barnen, de stora i alla fall haft sommarlov i en vecka…eller ja på torsdag blir det en vecka.
Ska upp och köpa sandaler till mig,Xander och Izabella på torsdag också sen lite till midsommar ja vi får se.
Vi ska väl egentligen bara vara hemma på midsommar, det ska dessutom bli regn och åska.

Något jobb har jag inte sett röken av och det är drygt 1-2 veckor kvar tills man får reda på om man kommit in på YH och drygt 3 veckor tills man får besked från högskolan…vad gör jag om jag kommer in på båda?
Men som jag skrivit innan..får jag ett val så blir det förmodligen hälso och sjukvårdsadministration jag ska läsa inom, att jag kommer bli medicinsk sekreterare finns tydlige behov av sådana i framtiden….och sen tror jag att det är det jag ska jobba med för att ta hand om barn…det ser jag inte någon framtid i och det passar inte mig heller för den delen.

Nåja nu ska jag kolla mail och sen lägga mig.

På återseende.

Ci vediamo cioa/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.