Jun 132013
 

Igår var det dags för skolavslutning för barnen, ja de stora då.
Xander skulle egentligen sjunga men de idioterna på skolan glömde bort det,och det drog ut på tiden så vi hann inte ens bort till Max skola.
Nej nu hoppas jag på lite positivt till hösten, att Xander ska få börja på Max skola.
Izabella slutar imorgon för denna terminen och börjar igen den 19 augusti precis som Max och Xander.
Får se vad man ska hitta på i sommar, det blir i alla fall några liter flädersaft, sen blir det väl ett och annat strandbesök, trots att jag inte tycker om Malmös stränder.
Barnen, de stora ska väl sova över några dagar hos farmor/farfar och mormor/morfar och det blir väl ett och annat besök för oss hos mina föräldrar också och ett besök på Kämpingestranden.
Som sagt blir nog en relativt bra sommar…om det blir sol, nu ser det ut som att det ska bli regn i några dagar…men man säger väl att som i Tomas Ledins låt ”Sommaren är kort det mesta regnar bort”….
Får se hur midsommar blir….sägs att det ska bli fint…midsommar 2005 var varm och kvav,minns det så väl då jag väntade Xander.

Men nu ska jag snart ta itu med städningen.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

  One Response to “Sommarlov”

  1. Okej då har jag förtydligat i texten! 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.