Jun 10

Stolt mamma

…..som jag kanske har berättat innan så har Izabella börjat göra sina behov på toaletten, har hitäntills varit nummer två.
Idag kom kisset, två gånger på toaletten, pottan ratar hon det är mycket mer spännande att gå på toaletten.
Båda mina pojkar var nära på fyra år innan de blev blöjfria…helt i alla fall, det blir förmodligen fortsatt potträning för lilla Bella som tydligen inte är så liten längre eftersom hon nu börjat gå på toa.
Haha vilket intressant inlägg eller tycker ni inte.
Ja jag är stolt för hon är 2,5 år och jag tror att hon kommer vara torr när dagis börjar igen efter sommaren, på dagen i alla fall….

Har annars bara städat idag och sånt…inget intressant alls faktiskt, men det är så mitt liv är.
Skickade iväg 2 jobbansökningar till och hoppas jag får något av dem, dels till Build a bear i Köpenhamn, de skulle egentligen gått i konkurs men det blev räddat så….jag hoppas på ialla fall deltid där….och sen Masai clothing comopany, bara så jag har något att göra helt enkelt.

Men men på återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

Kommentera

Your email address will not be published.