Jun 092013
 

Fick styr på det att blogga med mobilen till slut.
Ligger och ska sova nu men tänkte visa ett livstecken. Jag lever men har inte riktigt ork att blogga för jag känner att det jag skriver är inte så intressant. Många bloggar som jag läser är mer intressanta trots att de skriver om sin vardag som är planerade med  att de umgås med folk de har både det ena och det andra på G medan jag gör det vanliga dag in och dag ut. Känner att mitt liv går utför och jag längtar tills jag verkligen kommer igång med antingen jobb eller studier….Det enda roliga som hänt detta året var konserten och det var det enda jag sett fram emot i ett halvår.
Mer om det i ett annat inlägg. Därmed lusten att blogga dagligen försvinner för mitt liv är inte roligt.
Är i allafall tacksam över mina utländska läsare och de få läsarna jag har, Tack för att ni pallar läsa om min trista vardag. :-).
I alla fall ett inlägg om helgen med bilder kommer imorgon förmiddag och ett om konserten på kvällen med ett fåtal bilder.

Sov gott och på återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.