Maj 242013
 

Seriöst, nu är det bara 7 dagar kvar till konserten….som jag längtar nu. Detta är det bästa som händer denna månaden.:-)
Nu ska jag ladda hela helgen och hela veckan och försöka få ut så mycket jag kan av kvällen och hoppas jag får nya vänner. Man kan ju alltid hoppas.

Nu har jag precis tagit ner killarnas cyklar till förrådet så man slipper sabbade cyklar på morgonen när de stått ute hela natten.
Det är i sådana här sammanhang som jag önskar att vi bodde i hus, bara gå ut och sätta in dem i cykelförrådet på tomten…så himla smidigt, men nej nu måste man bära dem ner en gång om dagen.

Igår när Max kom ut från skolan berättade han att hans cykelnyckel och skåpnyckel försvunnit när de hade gymnastik, det kom fram att fler nycklar försvunnit.
Allt är polisanmält och saker men jag tror inte de kommer få tillbaka sina nycklar.
Det är i alla fall sjukt att någon går förbi och snor saker när man vänder sig bort en sekund.
Vad hoppades de att de skulle finna i den svarta lilla väskan där nycklarna låg i…pengar.
Snopet att det enbart fanns elevnycklar…..
Nåja vad ska man göra, man kan inte bli mer än förbannad på att det finns sådana människor.

Idag var jag även på arbetsförmedlingen och skrev in mig igen….jag hoppas att jag slipper den arbetsförmedlaren som jag hade innan denna gången…om så blir jag överlycklig.
Men det känns lite jobbigt att arbetsförmedlaren förmodligen var antingen lika gammal, ett par år yngre eller 2-3 år äldre än mig….och det känns lite så där….

Just nu är brandkåren här, något har hänt i något av sophusen….jag vill flytta.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.