Maj 162013
 

Imorse efter jag hade lämnat barnen gjorde jag mig iordning och tog bussen ner till Pauliskolan för att hämta mitt betyg som de hade rättat till.
En kurs som var på 200 gymnasiepoäng var istället 100 poäng.
Jag hade helt glömt bort detta så jag fick en liten chock att mitt betyg var klart för avhämtning, men nu har jag det i alla fall korrekt.

Jag fick även ett mejl idag angående min utbildning till förskollärare, jag är behörig till den och det känns väl med handen på hjärtat bra att jag i alla fall har en chans att komma in där så nu väntar jag på besked där ifrån och så ifrån Lernia.
Men jag läste nu att jag får i alla fall vänta till slutet av juni, början av juli att få antagningsbeskedet och i mitten av juli får man antagningsbeskedet från högskolan…all den här väntan gör mig GALEN!!!

Izabella har blivit värsta dramaqueen, hon vill inte gå och lägga sig trots att hon är jättetrött, hon vill inte gå till dagis utan gå till lekplatsen och så…
Tvåårstrots som heter duga.
Kan ju tillägga att jag är genomsvettig och helt tömd på energi när vi kommer hem från dagis och när hon och killarna lagt sig.
Jag förstår inte hur flerbarnsmammor orkar(typ mammor med fler än 3 barn), jag har tre och jag är slutkörd….

Jag beundrar mammor med fler än 3 barn inte nog med att de verkar vara supermammor så tar de inte skit från andra med deras val av hur många barn de har, deras liv deras beslut…tycker folk med för mycket fritid att hacka ner på storbarnsfamiljer bör skaffa sig en bättre hobby som rör sitt liv och inte andras…och när jag ändå skriver…gissa vad jag såg på bussen härom dagen!
En mamma som ammade sin ca 1 månads gamla bebis….pinsamt? Nej ingen på bussen brydde sig…
Nu ska jag sluta babbla och göra något vettigare istället…..som att fixa lite kläder som ska hängas på tork och sen gå och lägga mig.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.