Apr 052013
 

……on and on and on.
Då var det fredag igen och imorgon är det dags för dop för mitt lilla kusinbarn.
Blir även första gången jag träffar henne.
Blev inte mycket gjort här hemma idag men jag har i alla fall fått en maskin tvättad med svart från enbart barnen.

Jag åkte upp till Emporia och skulle köpa lite saker, gick igenom H&M,KappAhl, Lindex, Cubus för att kolla om de hade något snyggt man kunde klä sig i men utan resultat. Bummer liksom.
Köpte skor till Max, svarta sneakers men de var för stora även med sula så imorgon när Emporia öppnar ska sambon åka ner och byta till en storlek mindre.
Izabella fick sneakers hon med som hon nästan ville sova i haha, men jag ska nog köpa en storlek större till henne och ett par till mig i nästa vecka :-D.
Var in om Twilfit och köpte en ny BH, nu är jag även medlem i deras klubb och det blir att köpa en bh i månaden, dels där och i de andra affärerna. Har fått fram min storlek:-).

Sen gick jag ett ärende hit och ett dit för sambon skulle ha några saker.
En tur in på Hamleys och köpte en bitring till lilla T och så blev det till slut Willy:s samt Ica, Chili cheese och en cola på Max och sen bussen hem.

Nu sitter man här på fredagskvällen och ska snart lägga sig för att orka upp imorgon och jag hoppas att jag får mer sömn än inatt än vad jag fått de senaste nätterna.
Idag har jag varit så trött så jag hade önskat att få lite sömn på förmiddagen idag.

Nåja, får väl snart gå och kolla vad busan ska ha på sig imorgon.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.