Mar 132013
 

ringde jag till förskolan som jag skickat spontanansökan till och det blir en träff med dem på tisdagkväll. Det är bra då jag vet var det ligger så nu vill jag att alla ni som läser min blogg håller sina tummar för mig. Nu är det fan ta mig min tur att få ett jobb fram till de månaderna innan skolan börjar. Ja det är ibland bra att skicka spontanansökningar så någon gång får man napp. Idag händer det inte mycket, men jäkla facebook segar som bara den, det är omöjligt att spela candy crusch. Någon som har samma problem? Snöar här idag och är snorkallt…hoppas våren kommer snart för nu är jag verkligen trött på denna förbannade vintern. Nåja blir kanske ett blogginlägg ikväll.

2013-03-10 12.07.34

Snökanon i Malmö i söndags 10/3 2013.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

  2 Responses to “Idag”

  1. Håller tummarna =)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.