Mar 122013
 

Jag är så trött på detta, att behöva släpa dit mitt barn till skolan när han inte ens vill gå där. Idag var det en sådan dag som han inte ville gå till skolan och detta var inte roligt att se, han blev så ledsen. Men vad ska jag göra? Jag kan inte ha honom hemma för då lär han sig inte något och dessutom har han skolplikt och det är extremt viktigt att gå i skolan och lära sig och dessutom så blir det Nationella testet i trean redan i både svenska och matematik. Men jag hoppas bara att han har hamnat på en annan skola då där han kommer att trivas, där han inte blir slagen och mobbad dagligen. Jag var tvungen att övertala honom för han riktigt grät stackars liten   🙁

Idag händer inte mycket faktiskt ska bara plocka som vanligt här och lägga in kläder som jag vek igår. Har en massa saker att ta hand om idag så det blir ingen lång blogg idag.
Sitter och väntar på att jag ska få det där samtalet från jobbet jag sökt.
Fick även ett svar från en förskola som jag spontanansökte till ute på Jägersro, förskolechefen kunde inte öppna mina meriter hon kanske tog de i fel format för jag har inga som helst roblem med att oppna dem och inte de andra som jag har skickat till.
Jaja jag tror dock inte jag får komma dit och jobba.
Igår anmälde jag mig till Limhamn-Bunkeflo vikariebank och nu innan jag börjar plocka här så ska jag mejla till en förskola där jag var några gånger när jag var i Fosie.
På småbarnavdelningen fanns det en pedagog som berömde mig en hel del och henne vill jag ha som referens. Får se om det fungerar.
Men det är ganska svårt när man hoppar runt så som jag har gjort att chefer inte kan få uppfattning av en då.
Å andra sidan så blir man som vikarie väldigt dåligt behandlad, man är inget värd.
Hoppas bara man får ett längre vikariat.

Nej nu ska jag se om jag kan få ivägskickat ett mejl till denna förskolan.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

  One Response to “Ville inte”

  1. Gör dom inget åt mobbningen på din sons skola!?? 🙁 Blir så ledsen att höra om barn som inte vill gå till skolan för dem blir mobbade… 🙁

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.