Feb 262013
 

Så var det ny vecka igen och sportlovet har slutat för denna gången.
Lovet flöt på relativt bra och i söndags var vi på Emporia, jag, min syster och så de stora killarna Sean Banan skulle dit och signera sin nya skiva som realesade faktiskt i söndags.
Han sjöng och pratade lite och sen blev det signering.
Mina pojkar frågade om de inte kunde få hans två skivor som han släppt och visst det fick dem.
De fick hans autograf efter säkert 15 minuters kö och en high five så nu går skivorna varma här hemma.
Izabella sjunger med till Copaca banana och snart lär hon sig väl att skaka rumpan också  :Overjoy:.
Bilder finns men min SUGIGA mobil som jag verkligen hatar just nu tar så SUGIGA bilder vill jag verkligen inte lägga upp de är så suddiga och dåliga bilderna.
Väntar på min systers som tog sina med Iphonen och de blev bättre.
Kommer förhoppningsvis i veckan…hoppas jag.
Hatar att jag glömde ladda kameran och ta med den då hade det förhoppningsvis varit bra bilder.

Igår började Izabella på en ny avdelning och när jag tog av henne termobyxorna så var hon genomblöt, blöjan hade läckt jag sprang och lämnade de stora och sen hem för att hämta extrakläder till loppan och lämna på dagis.
När jag hämade så sa de att det hade gått bra hon hade ätit bra MEN de hade låtit henne sova 1 timme och jag glömde säga ifrån på morgonen att hon inte skulle sova men det tog drygt en timme att somna för henne på kvällen.
Idag när jag lämnade efter vi varit hos läkaren på återkontroll så bad jag en på den andra avdelningen där jag lämnade att säga till personalen att INTE låta henne sova middag.
Kvällen blir visserligen jättegnällig och mycket gråt men hon somnar på mindre än 15 minuter.

Har sökt jobb också…två förskolor i Danmark där jag spontanansökte till som dagen innan svarade att de inte behöver personal just nu och dagen efter(den ena i alla fall) satte de ut en annons att de behövdse en barnskötare så fort som möjligt. Sökte naturligtvis och sen en annan som svarade mig förra veckan att de inte behövde någon fick upp en annons idag att de vill ha 2 stycken på vuggestuen OCH på den sista har jag redan varit på intervju för sommarvikariat.

Var även nere på vägledningscentrum och fick mina betyg vidimerade av någon annan då men de skulle ge papprerna till studievägledaren som jag varit hos sedan jag började min validering för hon var inte där idag.
Gav henne min emailadress och hon får höra av sig om det är något som är oklart.

Men nu ska jag avsluta här och snart gå och lägga mig.

På återseende imorgon förhoppningsvis.

Ci vediamo ciao./Malmömorsan

  One Response to “Hej ny vecka”

  1. Tack så mycket! 🙂 Hoppas också du får en bra dag! 🙂 kram!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.