Feb 212013
 

Är så himla trött ikväll och ska snart gå och krama kudden, ska dock först hitta upp en adapter till sd kortet för mobilen.
Denna vecka har vi haft sportlov men snart börjar allvaret igen och jag har tillbringat mina kvällar(de flesta i alla fall) att spontanansöka till förskolor i Danmark, några har svarat att de inte behöver personal just nu och andra väntar jag på svar från.
Skulle egentligen gått på workshop på coachingen imorgon men har fått förhinder så det får vara så.
Hoppas jag kommer in till coachen i nästa vecka det är typ ett par veckor till sen så får vi väla se vad som händer om jag får ett jobb före eller efter.

Denna veckan har bara flugit iväg och i tisdags efter vi avbrutit ett möte…något jag verkligen fasat för när vi gick hem där ifrån på X´s begäran så såg jag något blänka till i en vattenpöl,jag tänkte fortsätta men gick tillbaka och vad ligger inte där i…..en ängel som någon hade tappat och av allt det som just nu hänger över oss med skolan, jobb och lite andra saker så ser jag detta som ett tecken.
När vi hade hämtat Max och Izabella hos sambons föräldrar åkte jag ner till vägledningscentrum ochfixa ett slutbetyg.
Skulle söka dispans på vissa ämnen då mina betyg från gymnasiet bara är samlat betygsdokument och över 10 år gamla så…men jag får nog dispans för Malmö gymnasien brukar ge det så…nu ska jag bara få fram orginalet av mitt betyg och det vet jag inte var jag lagt det så jag har vänt mig till Region skåne om detta då hon vill ha orginalet så hon kan vidimera det….får leta vidare för det måste ligga bland mina papper annars får jag maila henne och fråga hur tusan jag ska göra om det går bra med en kopia…eller ett utdrag från arkivet….jag hoppas det annars vet jag inte…men det ordnar sig säkert.

Måste även berätta om en sak som hände häromkvällen…både jag och sambon sitter här inne och katterna är den ena är i vardagsrummet och den andra är i dörröppningen till vardagsrummet och alla tre barnen sover.
Jag hör hur dörren smäller igen till toaletten och ingen är där ute, varken fönster eller något var öppet så den kvällen hade vi besök, frågan är bara av vem.
Har nu en massa änglar som bevakar vårt hem.

Ne nu ska jag spela lite och sen kallar kudden.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.