Feb 152013
 

God kväll alla kära bloggare där ute.
Idag är det fredag och jag har gått och blivit änka…..ja för kvällen då min sambo är hemma hos sin kompis.

Min dag har inte varit den bästa…
Det började med att jag skulle sätta in mjölken i kylskåpet och hela mjölkhyllan i dörren ger vika…ut far en bringare med vatten och en cola flaska med vatten…men jaha bara att torka upp då.
Det är den andra bringaren på mindre än en månad som går sönder.
Jag tror det vilar en förbannelse över dessa bringare.
bringare
Denna bringaren är från IKEA en mycket uppskattad sak här hemma hos oss men jag tror faktiskt att det vilar en förbannelse över den.

Vi tar bussen ner till stan jag, sambon och Xander och sambon hoppar av innan oss för att gå till sin kompis medan vi fortsätter ner till Pauli.
Går in och ber om mitt betyg i engelska, det kommer bli skickat hem till mig så jag fick skriva personnummer och min adress på ett kuvert.
Jaha trevligt då fick man inte sitt slutbetyg idag, och när vi gick förbi Vägledningscentrum så var det nästan tomt, så himla skrattretande då det alltid är mycket folk annars.
Nåja kommer ju fler dagar.

Gick ner till BK för Xander ville äta där, in en runda på Triangeln.
Stippes efter det och sen Lilla glassfabriken efter det.
Blev väldigt bråttom då jag skulle köpa busskort så vi promenerade ner till Södervärn och tog bussen där ifrån och när jag kommer till Max skola så kan jag inte hitta honom, letar och frågar personalen och Max lärare A om han sett honom.
Han erbjöd sig till och med att följa med för att leta upp honom, men då jag vet att han brukar gå bort till Xanders skola så gick vi dit och mycket riktigt han gick på trottoaren så jag messade A och berättade att jag hittat Max.
Blev jätterädd men visste ändå inom mig att han var på väg till Xanders skola, han hade glömt att han varit ledig idag.

När vi kom hem ser jag ett stort kuvert på hallgolvet och gissa vad…..mitt betyg i engelska B låg där i kan man få mer spel *gah*  tog sen itu med garderoben där grabbarnas byråer är inne och det finns lite saker som ska gås igenom och kastas och saker som ska åka till tippen….får försöka ragga upp någon som vill ta detta dit då varken jag eller sambon har körkort eller bil…
Men nu är det i alla fall mycket plats där inne…innan var det mycket saker som stod där.
När jag sen skulle stänga till dörren till toaletten så klämmer jag mig på ringfingret och det gör ju så satans jäkla ont.

Killarna kollade på ”Mästerkatten” och åt popcorn medan jag försökte få Izabella att somna i 45 minuter denna kvällen.
Hon börjar bli förkyld.
Sökte ett jobb till idag så jag hoppas jag snart får något för nu är jag less  på att gå arbetslös.

Men nu mina kära läsare ska jag spela lite och sen kallar sängen.
Hoppas på en bättre dag imorgon ska även då gå över till sambons föräldrar och äta middag och sambons kompis ska ta med de stora barnen på bio och kolla på Röjar-Ralf och därefter kommer de upp till sambons föräldrar där vi ska äta middag.
Kan bli trevligt då min kära kusin också kommer dit.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.