Feb 022013
 

Hej alla kära läsare.
Här har ni mig igen, var ett par dagar sedan jag skrev sist och jag kan väl erkänna att jag inte har haft ork eller lust, tror jag haft lite för mycket bloggtorka och så är det samma sak hela tiden, aldrig något nytt bara en massa malande om städning, tvättning och hushållsgöra.
Denna veckan har väl gått åt samma håll, men denna veckan har Izabella varit hemma.
De ringde på tisdagen och sa att hon hade förbrukat 3 blöjor och jag fick reda på att det gick magsjuka på en annan avdelning så jag fick snällt hämta henne.
Nu är det så att hon håller på att få alla sina tänder på en gång så det var det som var igång men hon har i alla fall varit hemma hela veckan.
Har städat och så under denna veckan som man alltid gör.
Igår var vi hos frisören med Xander och Izabella så de blev fina i håret.
Xander fick även färg i håret, blå blev det. Så cool blev han.
Izabellas lockar kom fram och så blev det kortare.
Köpte även grön färg till Max hår eller ja han ville också ha färg i håret.

I måndags fick jag reda på att en av eleverna som xander mest tramsade med hade slutat på skolan , men vi fick även reda på att det är två stycken i hans klass som slår honom, en dag mitt på lektionen och läraren trots att han sa till gjorde hon ingenting.
Blir så förbannat trött på den skolan och personalen…
Har i alla fall satt upp honom på 2 andra privata skolor här i närheten av oss, men vi måste flytta ifrån Malmö…att bo här utan barn är ok men med barn så bör man bo på landet eller något.
Känner att jag vill flytta tillbaka till där jag är uppväxt, bussförbindelserna är ju ändå jättebra och ett stort plus i kanten att mina föräldrar bor där nere  :Approve:.

I torsdags fick jag en healing, ja det var en väldigt spännande upplevelse….kan ju säga att jag flöt som på moln efter och somnade som förmodligen många andra gjorde.
Det måste testas igen någon gång.

Ikväll kom jag och tänka på något som jag inte tänkt på innan….bara kom över mig….när jag berättade för min mormor att jag väntade Max, att hon nästan fick en hjärtattack när jag berättade…av lycka förhoppningsvis….
När hon låg för döden(detta har min syster berättat) timmarna innan hon skulle gå bort så såg hon ett ljus…ja det där ljuset som många sett vid nära döden medan alla som var i rummet bara såg en garderob.
Kalla det vad ni vill hjärnan som spelar den dörende ett spratt what ever men jag tror att innan själva man går bort så ser man ljuset där alla som gått över står och väntar på en.
Jag hann aldrig säga hej då till min mormor, men jag drömde om hennes sommarstuga någon vecka innan hon gick bort, eller så var det samma natt som hon gick bort minns inte riktigt.
Som sagt jag drömmer en massa sanndrömmar och det kan vara både givande och skrämmande och som jag kanske skrivit innan så skulle jag bli knäpp om jag inte hade detta.
Nu ska jag sluta babbla….

På måndag ska jag ner till min jobbcoach så jag måste fixa en spontanansökan imorgon samt skicka lite spontanansökningar och skicka in redovisning till AF då min arbetsförmedlare ringde och skällde ut mig mer eller mindre, trodde man inte behövde rapportera till sin arbetsförmedlare när man har jobbcoach, men det måste man kanske?
Nåväl…sur var hon i alla fall…märklig människa det där….MEN eftersom jag inte känner henne privat eller haft henne innan och typ träffat henne EN gång så är det lätt att man dömmer, men om jag hade träffat henne en gång i veckan så hade jag nog haft en annan bild av henne…som jag nu har min coach..
Annars går det väl framåt här, jag söker jobb efter jobb men ingen verkar höra av sig och jag kan inte heller höra av mig då det var digital ansökan från Köpenhamns kommun och där finns oftast ingen email…eller…får kolla upp det.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.