Jan 202013
 

Igår fick jag knappt tid att blogga, kände att jag ville ha en annan design på min blogg och att jag ville förändra min blogg lite, jag testade och hade mig om vilket tema som jag gillade och tyvärr så var det inte många.
Jag vill ha ett tema där man inte har en header som man kan sätta in lite bilder och så och inte bara text.
Satt med det halva kvällen efter busan lagt sig.

Det märkliga med Izabella igår var att hon hade bara feber under dagen och idag helt återställd, men jag tippar faktiskt på att det var tänder som spökar, hon har ju inte fått alla sina tänder än och det är ganska konstigt pga hennes ålder.
Hon är 26 månader och de jag känner med barn i hennes ålder har redan fått alla sina tänder.
Mina killar var likadana tror jag.
Xander te.x har inte fått sina 6 års tänder än och han är 7 år.
Ett tecken på att han har ett starkt tandkött säger min mamma likaså Izabella.
Jag har alltid fått dra ut mina tänder när jag var liten och hade en manlig tandläkare, visserligen jättesnäll men jag gillade inte hans fingrar i min flabb för han spräckte nästan min mun vid undersökningar och lagningar.
Idag har jag en kvinnlig tandläkare.(Intressant inlägg).
Lördagen gick i alla fall i städandets tecken medan barnen åkte pulka på backarna och gick sedan hem till sin farmor/farfar.
Jag tvättade handdukar och tumlade dem, sen den andra pallade jag inte ens att tumla eller ta ut.
Att få Izabella att somna igår gick på 10 minuter eller något.

Idag,söndag har vi åkt upp till Emporia för att köpa nya pulkor till våra stora killar, dertas gamla är det hål i så det blev ett besök på Kjell där vi köpte smartphonepennor…det blev besök på Willy:s och så på Stadium där vi köpte pulkorna.
Vi plockade lite här och jag slängde in handdukarna som jag tvättat om i tumlaren, tog undan alla klädet och la in i skåp och ja jag tog helt enkelt hand om all tvätt.
Slängde in en ny maskin med vitt och sen svart….
Imorgon ska här dammsugas.
Barnen blev badade/duschade och så tog nattningen av Izabella 1h15 minuter ikväll.
Så har vår helg varit….lika rolig som alltid.
Hoppas att veckan som kommer blir trevligare.

På återseende

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.