Jan 162013
 

Klockan är lite över tio på onsdagskvällen och det är åter igen dags att gå och lägga sig igen.
Jag borde lära mig att man inte går och lägger sig sent när man ska gå upp tidigt och skicka iväg barnen till skola och dagis för jag är så trött på morgonen  :Zzzzzz:.
Izabella har börjat sova ganska hyfsat på nätterna *peppar peppar* och vaknar oftast en gång på natten nu, bara längtar tills hon slutar med det också och börjar sova i egen säng hela natten.

Idag fick jag även mail från min lärare i engelska och hon skrev att jag kommer få ett E (det är samma som G ) men jag är högskolebehörig så det är bara att söka in när anmälan öppnar, ska bara ner till vägledningscentrum när betyget kommer och få ett slutbetyg, sen är det bara att tuta och köra.
Ska bli kul och se om man kommer in på första omgången det kommer bli några jobbiga veckor att vänta på antagningsbeskedet då…men då har jag förhoppningsvis ett jobb så det kan jag koncentrera mig på istället.
Jag funderar lite på om jag ska läsa danska steg 2 eller om jag ska strunta i det jag menar får jag jobb i Danmark så lär man sig det automatiskt och eftersom jag kan danska relativt bra(skriva och läsa) så  kommer det nog inte bli några problem, jag ser det mer som en utmaning. :Approve:.
Har i alla fall sökt ett antal jobb i Danmark sedan i lördags så nu väntar man på att ansökningstiden ska gå ut sen är det bara att vänta och se.

Och snön ligger fortfarande kvar…tog några bilder igår på barnen och så bilder idag på soluppgång och moln….molnet kommer upp men inte soluppgången.
Lägger upp det imorgon när jag bloggar, ska bara fixa till det.

moln
Tyckte faktiskt att denna var ganska cool….

På återseende alla.

Ci vediamo ciao/Malmomorsan

  One Response to “Betyg i engelska B”

  1. Jag vill också ha sommar nu. Helst igår. Vinterhalvåret är sååå långt, mörkt och deppigt!!!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.