Dec 282012
 

Fredagkväll och jag är helt slutkörd…känns som jag tränat men icke har bara varit en sväng på Willys med Xander och Izabella idag. De hade julskinka för 20 kr kilot så det blev närapå 4 kg skinka.
Det ska malas ner till skinkfärs så man har sen i framtida behov, köpte lite andra saker också.
Min trötthet kan även bero på att jag inte får sova som jag ska på nätterna för lillskruttan vaknar flera  gånger om natten vilket är väldigt påfrestande för mig och henne.
Kan bli ett litet problem den dagen jag börjar jobba.
Tyvärr låter jag henne somna i vår säng och sen lyfter jag över henne och så sover hon några timmar i sin säng för att sen komma över och sova brevid mig resten av natten…en lösning är ju att lyfta över henne igen när hon somnat brevid mig på natten…

Jag skulle behöva lite råd från er vars 2 åringar somnar i egen säng.  :Pondering:

Det hade varit så skönt att få henne somna i egen säng samt att hon skulle sova där hela natten hade varit bra för henne och för mig.
Alla tips mottages.

Annars så har jag fixat köket, lite av tvätten och tvättat en maskin kläder idag.
Sambon skulle ta hand om källaren idag men jag åkte iväg med källarnycklarna så vi ska ta det imorgon medan vi tvättar sängkläder och sånt och så ska alla kläder som jag inte pallat ta hand om idag tas hand om.
När jag fixat och sånt kommer lite bilder på julafton och när min mobilsladd kommer fram så blir det bilder på den där snön som kom och försvann nästan lika snabbt.

Nej nu ska jag sluta tråka ut er :Zzzzzz:  så hoppas jag att mitt inlägg imorgon blir roligare och inte så förbannat tråkiga som de varit de sista dagarna.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.