Dec 272012
 

Har fixat köket idag, stolarna kom på plats och så:
Imorgon ska jag ta undan det sista som jag varken hann eller orkade ta idag, är helt slut det är knappt så jag pallar att blogga idag.
Det blir sängen tidigt idag också tror jag nog.
Ska faktiskt snart logga ner och ge katter och kanin mat, äta en dammsugare som sambons mamma har gjort om där finns några kvar.

Idag trillade Izabella ner för soffan,vi hann inte fånga henne så hon slog i bakhuvudet i bordet så nu har hon ont och blev lessen när hon skulle lägga sig…ska snart gå in och kolla till henne också.
Har även idag hunnit tvätta en maskin med handdukar och imorgon ska det fortsättas plockas här, man blir aldrig klar…när man tror att man är klar så är det något annat som ska fixas, så känns det hela tiden tycker jag. :Tired: .

Ska vika och lägga in kläder imorgon och sen får vi se vad som händer.
På lördag ska vi tvätta åt sambons mamma varför vet jag inte, förmodligen för att vi har torkrum i vår tvättstuga samtidigt ska vi städa lite i källaren så sambons och barnens cyklar får plats där…YES have fun liksom.

Nej nu ska jag sluta tråka ut er om min hopplöst tråkiga dag. Vi hörs.

På återseende

Ci vediamo ciao/ Malmömorsan

  One Response to “Torsdag”

  1. Ja, jobbigt med denna amningshets… hoppas att det funkar, vill ju så gärna denna gång…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.