Dec 192012
 

Idag, den 19 december releasades Eros Ramazzottis album NOI här i Sverige, som jag har väntat och längtat efter denna skivan.
Dessutom så är det bara 5 månader kvar tills jag ska se honom live och om som ska dit den 31 maj i Danmark kan väl pimma mig eller något. Skulle vara skoj om några hade åkt tillsammans.
Hans röst, hans leende….oh my god säger jag bara.
Ja svag för italienare är jag fortfarande.

Idag var det utvecklingssamtal för Izabella på dagis och det var bara positivt som jag blev matade med…dock hade hon lite problem fortfarande att komma upp på en pall men annars fick jag höra att hon är glad och väldigt duktig.

 

Denna morgonen var ett helvete rent ut sagt….Xander hade för att hundägare, (nu säger jag inte att alla hundägare struntar i att plocka upp men många gör tyvärr) hundbajs under stövelen, det blev ett jäkla liv så jag tvättade av det, skon blev lite blöt utan på och det var katastrof för då kunde han inte ha den på…då var klockan åtta eller något…
Sen glömde han väska och vantar och det blev ett jäkla liv över det också….Fick förklara för honom att sånt händer och världen går inte under för att man glömmer sin väska och vantar…man måste dessutom komma ihåg det själv.
Xander kom i alla fall i tid och Max var väl 5 minuter sen, fast nu är det äntligen snart jullov.

Nej gott folk nu blir det en städvända.

Max bakXander bak
Max och Xander bakar pepparkakor hemma hos mina föräldrar.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.