Dec 142012
 

Igår när jag loggade in på min blogg hade jag massor av kommentarer…diskussioner från folk som jag inte ens vet var de kom ifrån…de hade kommit till min blogg via facebook och det var inte vad jag såg svenska konton för i kommentarerna var det en massa siffror.
Jag fattade inget eller blir fortfarande inte klok på det….bara imorse hade jag 24 kommentarer och nu vet jhag inte vad jag ska göra om de kommer tillbaka, raderar och raderar hela tiden….jättejobbigt:-(
Det jag väl kan göra är att blockera deras ip adresser då jag inte vill följa deras konversationer…om någon annan inte har en bättre idé.

Jag har precis mailat rektorn på Max skola och frågat hur Xander ligger till i kön dit….jag hoppas varje termin att han ska komma dit så vi slipper den skolan som han går på. Igår sa han att hans klasskompis hade tagit hans glasögon och nästan haft sönder dem och det dumma är att han säger inte till sin lärare.
När vi skulle gå hem i onsdags så slog en av treorna honom på väg ut från skolan och detta sa jag till om igår….det ärr sådant som pågår på den skolan som Xander går på. Personalen är bra men skolan är under all kritik, man blir förfärad när man ser och hör vad barnen säger till varandra och hur de behandlar varandra.
Jag får ont i mitt hjärta när jag måste lämna honom där varje morgon….
Därför hoppas jag att han kommer in på Max skola för det är en av Malmös bästa skolor.
Håll tummarna att han kommer in efter jul eller i alla fall till hösten.

Igår var det dags för engelska igen….hade jag inte missat listening och reading förra veckan så hade jag bara haft writing kvar som jag ska göra på måndag, men i januari får jag göra det andra…går lika bra det.
Igår redovisade jag en tidningsartikel som jag missade den gången vi skulle göra det och jag hittade på The Sun att den lilla tjejen som spelar Angelica King i Emmerdale dog bara 3 år gammal.
Hon fick 70% brännskador och efter desperata försök att rädda hennes liv med hudtrasplatation så fick hon en blodinfektion och organen sviktade och hon dog….3 år gammal…livet är så himla orättvist.
Hon hade lekt för nära en gasspis så hennes klänning tagit fyr.
Kan inte föreställa mig hur hennes föräldrar känner sig….

Nåja nu ska jag slänga in i tumlaren och sen sätta igång här.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan 

  2 Responses to “Konstiga kommentarer”

  1. Där håller jag inte med dig, jag tycker inte det behövs fler pedagoger, för barnen är så och de klarar inte hur många anknytningar som helst. Det är därför jag tycker det är bättre och minska barngrupperna än och sätta in en pedagog till, barn skall ha så få relationer som möjligt när de är små.

  2. Låter som spamm du har fått. Mina kommer i min skräppost. 🙂

    Själv kommer jag försöka mig ut i helgen och fixa alla julklappar. Skönt om man slipper tänka på det och inte riskera att vara ute nästa helg för det bli nog kaos då. 🙂
    kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.