Dec 122012
 

Så himla kallt ute idag,inte om händerna tyckte jag inte men om benen frös jag och så gick banden på mina skor upp hela tiden så mina byxor blev dyngsura och jag blev helt kall.
Har jag nämnt att jag verkligen hatar vintern.
Man blir kall, blöt och så halkar man på all slask och is….och det är ett helvete att köra vagn i snö speciellt när de inte plogar där man ska gå eller plogar upp höga vallar av snö framför trottoaren..då undrar man om de verkligen tänker till där.
Snö i all ära för barnen för jag trodde inte att vi skulle få snö detta året överhuvudtaget så det är kul för dem och som det ser ut nu 12 dagar innan julafton så kommer även vi här nere få en vit jul.
Mys när vi ska vara hos mina föräldrar.

Imorgon är det lucia, Xander vill hellre följa med mig och titta när femmorna på Max skola ska gå Lucia då hans skola ska gå börja sitt tåg halv åtta och Izabellas förskola ska börja klockan 7.15 så kör det ihop sig.
Vi får se vad som händer, vi måste i alla fall vara i kyrkan senast kvart över åtta.
Ska fixa lite glitter till Izabella senare idag som hon kan ha i håret imorgon bitti.

Igår var jag på engelskan och hade Nationella provet: talking.
Det gick väl sådär tror jag, tyckte det var ganska svårt, men jag är mer en människa som hellre läser och skriver på engelska och inte snackar…inte gärna i alla fall.
Imorgon ska jag ta The newspaperarticle sen är jag klar med det, tror inte jag får mitt betyg förän jag har gjort writing and listening som går av stapeln i januari.

Nu ska jag ta hand om dagens hushållsuppgifter och kolla på de desperata hemmafruarna på femman.
Men ska först kolla upp en sak innan…
Kör redan en maskin tvätt.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

  One Response to “Kallt”

  1. Hej ja det var nog mig du såg 🙂 Skulle hämta
    Storebror 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.