Dec 112012
 

Jag har använt glasögon i lite över 3 år och idag tog jag chansen att göra en synundersökning och äntligen får jag bära linser igen.
Ja det har jag fått göra sedan 2 veckor för 3 år sedan men det blev inte så utan jag har haft brillor sedan 2009.
Undersökningen tog väl 15 minuter och så fick jag reda på vilken styrka jag har men jag ska beställa via lensmail i början sen får vi se vad som händer.
Men jag känner mig som en ny människa:-), inga igenimmade glasögon när det är kallt ute och jag kan i sommar använda solglasögon.
Jag tycker inte att jag passar i glasögon så jag är bara glad över att slippa dem.

Efter optikern gick jag in på H&M på Gallerian på jakt efter present till Xander, en sen present och jag hittade en fleecejacka med kraftigt nedsatt pris…en blå.
Fortsatte till Hansa och köpte ytterligare en sen present till honom pärlplatta och 1000 pärlor eftersom han älskar att lägga pärlor…köpte tuschpennor som finns på förskolor, annat märke men fortfarande som finns på förskolor.<

Tog sen bussen hem och ska snart hämta barnen och köpa schampoo, balsam och beasås.
Gjorde medaljonger igår så det får bli rester idag eftersom jag inte hunnit handla eller något, får sticka upp till Emporia imorgon och köpa en tomtedräkt till Xander som ska gå Lucia på torsdag förmiddag.

Men nu gott folk dags att bege sig ut i kylan igen…ingen lust men barnen ska hämtas….

 

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.