Nov 232012
 

Då är det sista helgen på november. 
Nästa lördag är det dags för 18 årskalaset och sen kommer det springa iväg till jul och vips så är vi på 2013.
Jobbade igår och det gick bra, en privat förskola med underbara barn och underbar personal, de flesta av dem i alla fall.
Fanns en som jag tyckte var ganska bitchig rent ut sagt och jag brukar inte tycke illa om folk men henne tålde jag verkligen inte.
Hon jobbade på en annan avdelning.
Det är det jag tycker är så tråkigt när man är vikarie är att man blir behandlad som skit, man försöker smälta in med de andra i personalen men bara för att man är där tillfälligt så blir man aldrig som en arbetskollega. Trist men sant.
Därför vill jag inte bara bli vikarie utan vill ha något fast.
Funderar lite på att plugga till läkarsekreterare istället….men vi får se.

Idag skulle jag egentligen ha jobbat men när jag hade nästan kommit fram till jobbet så ringde dagis och jag ringde upp, Izabella hade feber och jag som ändå var där gick in och förklarade och så hämtade jag Izabella.
Hon hade feber för hon hade varit jättegnällig vid frukosten och det brukar hon inte vara.
Tog hem henne sen softade hon och jag här hemma och hon sjöng ”Små grodorna”, ”imse vimses pindel wow” och ”Bä bä vita lamm” för mig.
Jag hann även tvätta en maskin med vit tvätt var tvungen att använda vår kassa tumlare som väl ville fungera idag, vill ha vår nya snart är less på denna gissningsleken som vår nuvarande verkar leka, ibland bara stannar den så….


Nåja ikväll somnade hon på ett par minuter och jag brevid henne haha vaknade nog 20.40 och gick in och duschade och nu ska jag faktiskt göra mig klar för sängen.
Är ganska trött.
Imorgon blir det lite äventyr.

 På återseende mina få men kära läsare.

Ci vediamo ciao /Malmömorsan

  2 Responses to “Sista helgen”

 1. Tråkigt bli bemött på ett dåligt sätt när man kommer som vikarie till ett ställe. Det borde vara tvärtom. Att vikarierna ska man vara schysta mot, de är ju där för att få ordning på dagen.
  Hoppas dottern din kryar på sig. Och baka lite lussebullar eller pepparkakor. (eller köp färdiga) och njut av att det inte är första advent än. 😉

  • Jo visst bör det vara så men jag tror det har lite med att de vill ha makt och visa vem som bestämmer.
   Tack, förhoppnings är det så att det är tänder på G eller så är det pga förkylning.
   Får bara hoppas att hon blir frisk till onsdag.
   Ha en bra dag.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.