Nov 202012
 

Har precis ätit middag och då var klockan 21.30….Izabella tog åter idag 1½ timme på sig att somna.
Idag hade jag som sagt ett möte på JobbMalmö där träffade jag en gammal bekant till mig som har följt mig genom halva mitt vuxna liv.
Hon frågade mig om jag någonsin hade funderat på om jag har ADD….You say what?
*I och med att jag inte har ett jobb….öhh det är svårt att få jobb som barnskötare, att jag vill utbilda mig till förskollärare och sen vara säker på att få jobb inom det….det är brist på förskollärare i hela landet och i DK jag är ganska säker på att jag kan få ett jobb som förskollärare och att jag inte kan tänka mig att jobba som något annat vilket jag faktiskt kan…kan tänka mig att jobba inom butik jag är inte bara insnöad på barnomsorgen och om det skulle behövas som undersköterska. bara man får ett jobb liksom.
*Jag är blyg och tillbakadragen och har problem med det sociala.
Tro fan att man har problem med det sociala när man blir stucken i ryggen, är uppvuxen med mobbing i hela grundskolan. Ska man vara social då?
Nej man är bara misstänksam mot människor och rädd för att bli sviken och huggen i ryggen.

* Jag har svårt att ta för mig. Ja det ligger inte i min natur, jag är blyg och jag ser inget ADDaktigt i detta för det är inte något problem. Jag måste lära mig helt enkelt att ta för mig, vissa är födda med en rapp tjäft och stort självförtroende oavsett hur många gånger man ger en sådan människa skit desto mer rinner det av dem som vatten på en gås.
Jag har varit ett ”lätt” byte pga min blyghet och osäkerhet då jag blev mobbad och har därför jättedåligt självförtroende.
Det sades en hel del som jag inte minns nu, men för att ta reda på om jag verkligen vill jobba inom barnomsorgen, blir i så fall 4-6 veckor på en privat förskola.
Tror knappast att jag har ADD då jag var ganska social men blyg när jag växte upp och jag hade faktiskt kompisar då….och den ”sjukdomen” växer knappast fram med åren. Eller?

Pratade även om Malmös skolor och jag fick bekräftat det som jag vetat i ett par år nu att en skola här i Malmö är en av de sämsta skolorna, kommer inte säga vilken för att skydda personalen och så och vilka som är bäst i Malmö och det var bara 2 stycken som blev godkända. 


Om något annat nu….
Ibland har man bara tur och det hade jag idag eller imorse.
Jag mailade vår husvärd igår och han läste det imorse för det sa han till mig när han catchade mig utanför affären på morgonen idag.
Han sa att reperatörerna kommer att ringa och boka en tid för att leverera vår NYA tumlare.
Jag är så handikappad utan.
Hoppas de kommer på torsdag, jag skulle egentligen jobbat men eftersom ett akut möte kommer då måste jag messa och säga att jag inte kan jobba….hatar verkligen detta….

Nu ska jag kolla jobb och sen lägga mig.

 

På återseende.

Ci vediamo ciao//Malmömorsan 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.