Nov 192012
 

Helt ärligt alltså…..
Idag skulle jag tumla handdukar och vad händer, tumlaren la av….igen.
Bara 2 veckor efter att de har varit här och bytt remen så är det antagligen motorn denna gången så jag har nu ikväll mejlat husvärden.
Jag hoppas bara att jag får en ny tumlare för jag är ganska handikappad utan den så jag hoppas de kommer med en ny redan på måndag.

Ojojoj, denna veckan (utom onsdag) har jag fullt upp….
Imorgon möte på jobbMalmö igen med min handläggare och sen på kvällen är det dags att ha förberedelse av det nationella provet i engelska för nästa onsdag är det dags för det första och sen veckan efter dags för det andra.
Sen har jag bara det muntliga kvar.
På onsdag blir det att städa här.
Sen på torsdag och fredag ska jag hoppa in som vikarie som barnskötare på en småbarnsavdelning så nu blir det att visa framfötterna där.

Idag har Xander haft studiedag och imorgon är det dags för skola igen.
Ska strax fixa ner gympakläder till båda barnen.
Vi har varit på Emporia jag och Xander idag, vi hade några ärenden till optikern och till apoteket för att hämta ut Max kräm.
Blev en tur ….eller vänta 3 turer upp till takterassen samt hamburgare på Max, ett packe med kuvert samt en tur på Willys.
Blev bussen upp till Max skola, ska gå upp till Hyllie och ladda på mitt busskort tidigare sen ta bussen ner till Lorensborg eller så hoppar jag av vid Södervärn och göra det istället och sen vidare till JobbMalmö.
Värsta projektet.
Nåja…
Dags att fixa lite och sen dags att lägga sig.

 

På återseende.

 

Ci vediamo ciao//Malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.