Nov 182012
 

Min dator gick igång efter många om och men, den har inte velat fungera sedan i fredags och jag tänkte a shit nu har den verkligen gått och dött och alla mina bilder som jag har på min hårddisk har gått och skitit sig samt alla dessa ansökningar och sånt som är viktigt för mig.
Mina headers bryr jag mig faktiskt inte om jag kan fixa nya liksom.

Som jag skrev på mobilen när jag bloggade innan idag så var jag hos min syster och hälsade på hon har ju blivit sambo och bonusmamma.
Det första hon sa var att hälsa på min syster och sen sa sin plastkusins namn, när de träffades första gången så föll hon för honom haha 🙂
Det var trevligt i alla fall.

Jag har blivit förkyld….på stämbanden och jag som ska på engelska på tisdag och jag låter som en kraxande kråka….

Imorgon har Xander studiedag och då blir det en tur till Emporia för besök hos optikern och apoteket, dessutom ska jag kolla runt lite mer och om min dator går igång vilket jag hoppas så ska jag fortsätta med backupen.
Men nu sitter jag med en liten Izabella här så det är dags att avsluta för ikväll och jag ber till gudarna att min dator går igång imorgon igen.

På återseende.

Ci vediamo ciao./Malmömorsan 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.