Nov 142012
 

Jag har inte haft tid och ork att blogga de senaste dagarna.
Igår tisdag var vi på utvecklingssamtal och jag kan inte bli mer än stolt över Max.
Matten måste han skärpa sig i och lite på svenskan också MEN han är näst bäst i klassen på läsförståelse och han kan läsa ganska snabbt också han är näst bäst i det med:-).
Han trivs i klassen och hans lärare tycker att han har blommat upp jättemycket sedan han började på skolan och det är skönt…men den där kaxiga attityden tåler jag inte men jag antar att det har med åldern att göra.
När vi sen hade varit på utvecklingssamtalet så tog vi bussen ner till stan och promenerade lite på gågatan och lite på Triangeln där de bygger om helt nu.
Sen var det dags för ett besök hos arbetsförmedlingen där jag uppdaterade min handlingsplan, det tog typ 20 minuter.
Max var hungrig så vi gick och åt på Stippes och sen tog vi bussen från Gustav Adolfs torg efter en tur in på Åhlens City.
Ville se om de hade releasat Eros Ramazzottis nya album NOI men tydligen kommer det ut den 19 december här i Sverige så det är ytterligare 1 månads väntan….


Måste säga att jag fortfarande är ganska svag för italienare…så snygga men ack vad skenet kan bedra 😉

Hämtade Xander, köpte glass och mjölk innan jag runt kvart i tre hämtade Izabella.
På kvällen var det dags för engelska och Izabella blev så ledsen och jag fick reda på att hon hade gråtit i 50 minuter efter jag hade gått…lillgumman..
Redovisningen gick bra…tror jag men det var bara jag och 2 andra som dök upp så när klockan var runt kvart i åtta var jag hemma igen.
Nästa vecka är det dags för förberedelse av det nationella provet – writing.
Det handlar om att välja, alla de val vi gör om dagen.
När Izabella skulle lägga sig tog det nästan 1½ timme innan hon somnade.

Idag är det onsdag och idag är det dags för det vanliga att städa och så ska jag slänga in en maskin med kläder och så ska en massa reklam ut…men detta efter Desperate Housewives.
Jag verkligen älskar denna säsongen som går nu och jag hoppas jag får se alla avsnitt nu när jag ändå leker hemmafru eller nä ursäktar mig städerska.

Jag är så förbannat uttråkad, jag bara längtar tills jag får ett jobb att jag får komma ut bland människor och vara lite social och hoppas att jag får vänner som inte sticker en i ryggen som en annan så kallad kompis gjorde på mig.
Då är man bara falsk.
Jag kan knappt lita på en människa det är därför jag är ointressant, det är därför ingen vill lära känna mig längre efter en gång.
Har man blivit sviken en gång så är det klart att det sitter kvar.
De vänner man har ska man vårda ömt, men även den bästa kompisen man har kan gå bakom ryggen på en och bara snacka skit…jag har varit där själv.
Jag är en kompis man kan lita på om någon hade tagit sig tid att lära känna mig, jag kan hålla en hemlighet och jag är nåbar dygnet runt….ja kanske inte på nätterna, men om någon av mina kompisar bara ville prata så ringde de upp mig eller skickade ett sms.
Jag vill ha en RIKTIG kompis som jag kan umgås med, ni vet som tjejerna i Sex and the city fast utan sexet då haha  :mrgreen: .
Finns det något sådant IRL?

Nu ska jag sluta babbla.

På återseende.

Ci vediamo ciao//Malmomorsan

 

 

 

 

 

 

 

  2 Responses to “Hej och hå”

  1. Nu är tävlingen om en personlig almanacka avslutad! Var det du som vann?

  2. Italienska och spanska är de finaste språken 🙂

    Hur mår du idag? Planer inför helgen? Kram!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.