Nov 122012
 

Igår var vi hos mina föräldrar och firade fars dag. Det blev en fin söndagsmiddag med stek, sås potatis och en massa andra goda saker.
Till efterrätt blev det äpplepaj med vaniljsås….snacka om att man var mätt och belåten när man åkte hem.
Min sambo låg diagonalt i sängen inatt så jag fick knappt plats med Izabella och det blev att jag försov mig imorse men barnen hann i tid till skola och dagis.
Dagen har fortgått att tvätta och städa och ha mig.
Har inte orkat att ta hand om tvättberget som ska vikas och läggas in, ska ta det imorgon.
Jag ska hinna skriva mitt redovisningsarbete innan engelskan imorgon, har redan skrivit brevet till författaren, det blev en sida bara för jag kom inte på något speciellt bra.
Ska slänga ihop en sammanfattning av boken imorgon efter jag kommit hem från arbetsförmedlingen, eller så klottrar jag ihop något medan jag och Max ska äta frukost innan vi ska på utvecklingssamtal på hans skola.

I eftermiddags, eller rättare sagt sen eftermiddag ringde min mobil men jag hann inte svara, sambon slog upp numret för min mobil ville inte visa det, och barnen satt vid min dator och spelade och jag fick reda på att det var en förskola som jag sökt jobb på så nu har jag slängt iväg ett mejl till förskolechefen och hoppas på ett samtal imorgon….så nu håller vi tummarna för mig va….men shit vad jag stör mig.
Det är det andra samtalet sedan jag ändrade mitt personliga brev.

Blir sängen snart men jag får vänta en stund då sambon också ska gå och lägga sig och han vill somna innan jag lägger mig annars vrider och vänder han på sig hela natten.
Spelar roll egentligen han hoppar nästan runt i sängen så man snart så smått börjar fundera på att fixa en egen säng när han hoppar runt på det sättet.

Imorgon som sagt så är det studiedag för Max igen, det är heldag med utvecklingssamtal så 09.40 ska jag och Max till skolan och prata hur det går för honom i skolan.
Sen blir det arbetsförmedlingen.
Denna dagen har inte alls varit bra för Xander på sin skola fick reda på vad han blivit lurad till denna gången och det gjorde mig så ledsen.
Jag hoppas att vi snart får en plats till honom på Max skola och när det väl blir så hoppas jag att han verkligen skärper sig.
Han mår inte bra där men vad mer kan jag göra än att bara hoppas på en plats på den andra skolan.

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig och hoppas man får plats i sängen.

På återseende.

 

Ci vediamo ciao//Malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.