Nov 092012
 

….var det fredag ännu en gång och denna fredagen har varit ett helvete.  
Har tjafsat en del med min sambo som ska föreställa att han älskar mig, han kan vara väldigt duktig på att förolämpa en, allt ska bara kretsa runt honom och det gör mig ledsen.
Jag börjar tro att han är lite av en narcissist för de flesta kriterier stämmer in på honom.
Trevligt att man upptäcker detta efter 12 år tillsammans med honom, att leva med honom kan vara ganska jobbigt.
Vi pratar inte med varandra denna kvällen så vi får se hur det blir , dessutom har denna veckan bestått av mycket tjafs mellan oss vilket är ganska jobbigt.

Nåja jag har tvättat två maskiner idag och tumlat det, så himla najs med att den är lagad så det blir att tvätta en massa ljusa kläder imorgon efter vi har varit ute.
Ska vika och ha mig och lägga in i lådor och så imorgon också så att det bara är för grabbarna att gå in och hämta kläder som de ska ha på sig.
Ja de får lov att välja kläder själva annars blir det bara tjafs att de är inte bekväma och det ena och det andra, dessutom är de stora nog att välja kläder själva, Max gillar jeans medan Xander gillar mjukisbyxor.

Idag har jag även  sökt två jobb i Danmark som barnskötare och imorgon ska jag skicka iväg två ansökningar till via post och så får jag hoppas att jag får komma på intervju och att jag har chans att få något av jobben, ett av dem ligger typ 45 minuter från oss.

Ikväll tog det 1½ timme för Izabella att somna, gillar inte sådana kvällar överhuvudtaget, hoppas bara att hon vill sova inatt.
Ska lägga mig om ungefär 30 minuter så sambon har hunnit att somna, han blir ju störd av folk som håller på att dunsa och ha sig vilket våra grannar verkar göra just nu, när folk bråkar så hörs det till oss, de som bor i vägg mot vägg till oss i andra trappen hör man tydligt när deras barn springer fram och tillbaka samt när deras barn gapar och skriker och har sig.
Undrar om det bara är vi som  har rutiner här.

Hoppas bara jag får något av de där jobben i Danmark så vi kan flytta här ifrån, och på tisdag blir det arbetsförmedlingen med Max efter utvecklingssamtalet.
På kvällen redovisning i grupper och jag ska vara på skolan 18.30.
Så obehagligt att en man blivit ihjälslagen där natten till idag…att folk kan vara så grymma mot varandra är sorgligt.

Nåväl nu ska jag sluta babbla och fixa lite saker och sen ska jag lägga mig, bara grannarna kan håll tyst.
Jag vill ha min sömn.
Men de nya grannarna verkar vara sådana som sköter sig….än så länge i alla fall.

På återseende.

Ci vediamo ciao//Malmömorsan 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.