Nov 082012
 

Lämnade barnen som vanligt och sen gick jag hem och plockade undan lite och sådant innan reperatören kom hit och skulle fixa vår tumlare.
Han berättade att det var remmen som hade blivit gammal så nu skulle den bara bytas och detta tog en stund, men nu kan jag i alla fall tumla kläder igen och slippa hänga upp allt.
Engelska ikväll se om jag ska gå, måste fixa min redovisning till boken jag håller på att läsa och den är så förbannat tråkig så jag nästan spyr.
Har 100 sidor kvar och den skrevs någon gång på 1800 talet.
Ska skriva ett brev till författaren också om vad jag tyckte om hans bok.

Fick en kallelse till min handläggare på arbetsförmedlingen ska dit på tisdag så det blir ganska hektiskt på tisdag då jag först ska på utvecklingssamtal, sambon ville att jag skulle ta det denna gången för han tog det förra året och sen för att Max inte ska sitta hemma så han får följa med mig ner till stan så han får komma hemifrån lite.
Det är hans andra studiedag på kort tid denna terminen.

Jag har inte sett till våra grannar så jag är nyfiken på vem det är, jag har inte sett att de bytt namn där heller om vem som bor där, de flyttade nämligen in i fredags.
Kanske är det den gamla grannen som bara flyttade ut och fick renoverat och sen flyttade in igen.
I förmiddags kom vår granne brevid oss in med en bit tårta, den ska Max, Xander och Izabella få smaka på när vi kommer hem.
Ska träffa min lillasyster på Emporia sen, hon har inte varit där än då hon pluggar en hel del, Xander ville dit igår så idag får han åka dit.
Funderar på om man ska göra cupcakes idag eller imorgon….

Händer inte mycket annat idag.
Slänger in 2 bilder på min stora tjej i sin växasäng.


Lilla gumman börjar bli stor och så här glad blev hon för sin nya säng.
Synd att hon bara inte vill sova hela natten i den men det kommer,

På återseende.

Ci vediamo ciao/Malmömorsan 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.