Nov 072012
 

En onsdag som inte alls började så himla bra.
Natten först och främst….Izabella vaknade en stund efter att jag hade somnat och var jätteledsen.
Hon skyllde på att Tigris vår ena katt hade gjort något bus mot henne så hon fick sova i vår säng fram till två och då lyfte jag över henne till sin säng men det varade inte länge förän hon vaknade och blev ledsen.
Klockan kvart över sju vaknade vi och max började tjafsa direkt, han skulle ha mjukisbyxor på sig för de skulle till kulturskolan idag jag undrade varför han inte kunde ta träningsbyxor men nej det skulle tvångt vara mjukisbyxor.
På vägen till skolan sa han att de skulle dansa därför skulle de ha mjukisbyxor, personligen tycker jag att det är bekvämare med joggingbyxor men det tyckte ju inte han.
Jag fick då rota fram ett par mjukis och sen började Xander klydda, jag skulle borsta hans tänder och det gjorde jag för att han inte ska få hål i dem och så skulle jag ta på honom strumpor….curlingmorsa är vad jag är och detta måste jag bryta blir aldrig bra i längden.
Som om inte killarna klyddade så blev Izabella jätteledsen för tydligen så var det något i hennes sko och jag kollade och hade mig men ingenting….kom till dagis lite över åtta.

Inte nog med att barnen skulle klydda på morgonen så skulle mitt bankkort inte fungera nere i affären här så jag ska ner och betala kontant när jag kommit hem från Willy:s måste köpa kattsand och lite saker till kycklingen, ska fixa helstekt kyckling idag med potatis eller något vet inte än.
Ska in om nille också som tydligen är en samma typ av affär som TGR såg att de hade underbara julsaker och jag föll för  ett gäng änglar.
Jag älskar änglar men vårt hem har lite ont om dem….vi har inga alls när jag tänker efter.


David Borenaz som Angel i Buffy samt serien med samma namn.Så snygg.

Bilden är lånad från Google och Sodahead.

Ja nu ska jag ju inte ha en vampyr som skyddsängel även om han hade en själ i serien och slogs mot de onda och man kan ju alltid vila ögonen på honom :mrgreen:  utan nu vill jag ha en ängel med vingar….
Så ska jag kanske köpa en tomte till min mamma som samlar på tomtar, hon har en hel samling som hon tar fram varje år vid jul.  


Endast tomten är vaken.
Lånebild från Google.

Igår var det dags för engelska och vi fick tiderna för det nationella provet och fick reda på vad vi skulle skriva om på ett ungefär och så fick vi skriva om vad vi tyckte om vår stad och varför vi flyttade hit och saker.
Tycker det är lättare att skriva på engelska än svenska och nu i helgen måste jag börja med mitt brev till min lärare, det är ett brev till författaren vars bok jag läser ” War of the worlds” och sen ska jag skriva ner lite stödord om boken och sen på tisdag ska jag redovisa om detta så det är ok.
Kommer nog att gå bra för jag måste träna lite mer på talet och de som inte redovisat om tidningsarikeln kommer få en chans sa hon.
Vi satt även i grupper och snackade om resor om vi hade hemlängtan ibland och om vad man saknade och sådana saker.
Det var faktiskt jätteroligt för man fick träna mycket på sitt tal och att prata engelska är inte min starka sida. Är bättre på att skriva.

Mejlade vår husvärd igår om vår tvättpelare, det är nu 2 veckor sedan jag tog upp det och idag fick jag ett sms från reperatörerna att de skulle ringa upp så fort som möjligt som om det händer detta året…men det gör det säkert om sådär tre veckor eller något.

I helgen hade mitt hopp gått upp men i måndags så gick det ner som en pannkaka.
Fick ju ett mejl från en handlare och det var om deltidstjänster i en ny Icabutik som ska öppna i Limhamn men jag gick inte vidare till intervju.
Att det ska vara så svårt att få ett jobb.
Imorgon eller på fredag ska jag ner till arbetsförmedlingen och uppdatera min handlingsplan.

Nej nu ska jag kolla klart på Desperate och sen blir det en tur till affären.

På återseende.

Ci vediamo ciao//Malmömorsan 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.