Nov 032012
 

Idag är det 2 år sedan lilla prinsessan kom till världen.
Vad tiden går fort.
Som ni säkert har läst under mina förlossningar så var den sista med Izabella inte speciellt trevlig, jag blev snuvad på lustgasen som jag ville ha det fanns inte på prenetalen, moderkakan ville inte komma ut som den skulle och hade inte akupunkturen fått ut den hade det blivit operation och idag är jag glad över att akupunkturen fungerade.
Min lilla flicka är så himla klok och så förståndig och jag blir lite lessen för att hon inte är liten längre, hon börjar bli självständig och testar en massa nya saker.
Att lägga henne för att sova middag är något man kan drömma om nu för tiden när hon är hemma då hon vaknar relativt sent(mellan 8-8.30) men nu när dagis börjar igen så kommer hon sova middag igen, där i alla fall.
Vi har inte firat henne idag det ska vi göra den 1 december ju tillsammans med de andra barnen.
Imorgon ska jag och min mamma åka ut till IKEA och köpa Izabellas nya säng det ska bli så kul att bädda en vanlig säng istället för en spjälsäng, sen vill jag köpa gardiner och annat smått och gott.
Jag gick faktiskt på IKEA samma dag som jag hade beräknad förlossning jag hade hoppats att det skulle sättas igång men icke då…hon stannade i värmen i 10 dagar extra.


Izabella 1 dag gammal på BB

 

Idag var vi åter igen på Emporia, jag vet vad tjatigt men min sambo ville prova på den nya 7D cineman tillsammans med barnen men Max ville inte och Xander bangade så det blev ingenting.
Xander föll för den där helikoptern som de gjorde reklam för på Hamleys så han köpte en för sina sparpengar som han hade hos farmor/farfar.
Så stolt var han lilla hjärtat.
Jag och sambon samt Izabella gick och lunchade den dyraste hamburgaren i hela Malmö,men god var den.
Det var på frukostklubben men det var första och sista gången jag åt där.
Promenerade hem och det tar ca 15 minuter dit.
Plockade lite här hemma gick ner till källaren och kollade lite saker, lekhagen som alla tre barnen har haft här halvt söndergnagd lite trist men men vad gör man.
Åt sen fiskpinnar med mos och så la jag en jättetrött 2 åring.

Nu ska jag själv snart gå och lägga mig, är halvt barnlediga idag då Max och Xander är hos farmor/farfar och sover över inatt.
De gör det varanann vecka ungefär så de får lite semester från mamma och pappa samt lillasyster.
Hoppas jag får svar från handlaren som skickade mejl till mig nu i torsdags om ett av jobben i veckan som kommer.

På återseende.

 

Ci vediamo ciao/Malmömorsan


  2 Responses to “2 år”

  1. Grattis till Izabella!! 🙂

  2. Grattis till sötnosen i efterskott! 🙂 Va kul att du kikade in hos mig! 🙂 Hur mår ni?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.