Okt 312012
 

Onsdag idag och jag har varit ute hela eftermiddagen.
Morgonen började här hemma när klockan var kvart över sju,då skulle Izabella tvångt gå upp och leka med sina bröder som lekte på sitt rum.
Jag vet inte varför men jag fick väldigt ont i min högra sida av magen runt blindtarmsområdet, la mig och vilade lite innan jag gick upp,Izabella kom och gosade lite och drack välling.
Gick upp och fixade frukost till mig och barnen och så kollade jag mejl och jobb som inte fanns som vanligt.
Kollade på Desperate Housewives och de avsnitten som går nu har jag aldrig sett för det var den säsongen som jag nattade Xander i flera timmar när han var 3 år.
Visste inte att det fanns en familjen Bolen och vad de har för hemlighet. Någon som vill berätta då jag inte kommer få se resten av säsongen pga eventuell praktik om någon vecka.

När klockan var 12.20 gick vi mot bussen och åkte bort till Lorensborg där vi skulle byta buss till en annan.
Skulle åka bort till JobbMalmö där jag skulle träffa min handläggare och diskutera om eventuell praktik.
Barnen skötte sig väldigt bra den tiden jag snackade med henne och förhoppningsvis så kommer jag få vara på Emporia antingen på Tiger eller på Hamleys, sa att jag ville vara i en leksaksaffär eller prylbutik.
Blir praktik på 8 veckor sen får vi se.
Bara så jag kommer ut och får göra någonting, blir tokig att gå hemma.
Gick sen upp till Willy:s på Katrinelund, ligger ett stenkast från Sorgenfri där Izabella däckade en timme i vagnen. Hon var ju jättetrött.
Lagade middag när vi kom hem och det blev spagetti med köttfärssås.
Nu sover barnen sedan någon timme tillbaka och jag kollade på slutet av Rosa bandet galan.
Så hemskt att så många dör av den lömska sjukdomen.
Trodde själv att jag hade det då det går i släkten men jag hade bara  en knappnålshuvud stor ofarlig cysta som tydligen kan uppstå i brösten inget man kan göra något åt.
Min mormor hade skitet 2 gånger och fick bröstet bortopererat, och min sambos mamma fick det för ett par år sedan och hon överlevde också men fick besvär med återhämtningen. Hon lever idag och är frisk men de som förlorar kampen….Cancer av alla slag är en sjukdom från helvete.

Kollade säng till Izabella idag och jag ska se om jag kan få hjälp på söndag och köpa och få hem den.
Kommer bli denna.

Bild lånad av IKEA.

Men nu kallar Izabella på mig.

På återseende.

Ci vediamo ciao//Malmömorsan 

 

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.