Okt 242012
 

När jag kom och hämtade Izabella igår så berättade personalen att hon hade rivit söder tre böcker…öhh jag vet inte varför man överhuvudtaget ger en 2 åring böcker med riktiga blad, klart att de river sönder dem.
Jag låter inte Izabella läsa riktiga böcker här hemma utan hon får läsa de där ”bebis” böckerna.
Visst kommer hon att lära sig med tiden, men nu….nej.

Sånt trist väder vi har nu, kan inte fatta att vi snart är inne i november och nästa lördag, den 3 november fyller Izabella 2 år. Helt galet.

Ska försöka få tid att åka ut till IKEA nu i veckan och handla sådana backar för idag funderar jag på att röja på barnens rum och jag blir galen på alla småburkar med Max lego.
Dessutom ska jag kolla växasängar när jag ändå är där och ska jag köpa en så får jag fråga om min mamma kan hjälpa mig att köra hem den.
Nytt påslakan ska Izabella få med bokstäver och jag ska kolla nya påslakan till killarna.
Nåja får se när jag åker ut, blir förhoppningsvis på fredag om jag inte har reperatörer här då som ska kolla tumlaren. Tror faktiskt något har fastnat där.

Men nu gott folk ska jag in i barnens djungel och sortera deras saker…inget jag ser fram emot.

På återseende.

Ci vediamo ciao//Malmömorsan 

  2 Responses to “Hmm”

  1. Meh? Var är det för pedagoger som tycker att det är viktigt att berätta att hon rivit sönder två böcker. Jobbar själv på förskola och visst, ibland har vi böcker framme, och ibland river barnen sönder dem. Tycker inte att det är något av vikt att berätta för föräldrarna. OKEJ om ungen är 6 år och gör det fortfarande, men då kanske det är något annat hos barnet som behöver uppmärksammas. Oj, vad jag gick igång på detta… hahaha. 🙂

    Ha nu en helt underbar dag!

  2. vaddå jag hoppas inte personalen villa att du skulle betala för det? :s

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.