Okt 232012
 

Först och främst: Jag ska gå på konsert den 31 maj :-). Har fått plats långt fram och jag får nog hem biljetten nästa vecka…..jag ska få se min största idol för tredje gången och det blir mycket lyssnande på hans nya skiva.
Någon annan som ska dit?

 

Jag skrev inte igår och i söndags men jag ska försöka knåpa ihop en kort text nu innan jag sätter igång här hemma med resten av lägenheten.

Vi var ju på kalas i lördags och jag vill tacka er ALLA som gav mig råd om Izabellas kläder:-).
Det blev den svarta klänningen, men  jag hittade ett par svarta strumpbyxor och så de vita koftan, men den fick sitta på i typ 2 minuter sen tog hon av den.
Strumpbyxorna åkte av senare på kvällen, lika så klänningen för hon gick och drog upp den hela tiden.
Maten bestod av smörgåstårta till de vuxna och hamburgare till barnen.
Tårta och kaffe efter det :-).
Blev inget att sova över då min mamma inte ville det för de skulle städa dagen efter så det är förståerligt så vi var hemma klockan 1.15.
Barnen var jättetrötta efter mycket bus med min systers bonusson A och deras kusin M.
Fick träffa min kusin som ska ha bebis i början av januari trots att vi bor så pass nära ändå(1½ timmes bussväg här ifrån) så ses vi inte så himla ofta och det är roligt att träffa sina kusiner ibland.

I söndags skickade vi iväg barnen, de stora till farmor och farfar och tog bussen ut till City Gross och handlade, jag testade en burek i vagnen som stod där.
Tror det är jugoslavisk mat, tyckte det verkade spännande att prova och det var det men inte något som jag gillade speciellt. Men det är nog för att jag är svensk :mrgreen: . Nejdå men förmodligen för att det var för mycket smördeg och för lite fetaost.
Nåja inget jag kommer testa fler gånger.
Tog bussen hem och Izabella somnade i vagnen, tog en suddig bild på henne då jag bara hade mobilen med mig.

Kul att handla med mamma och pappa      Men man blir även trött.(suddig bild på en skakig buss)

Igår måndag, dagen jag hade längtat till….biljetterna till Eros Ramazzottis world tour 2013.
Jag fixade och donade och skulle betala men köpet gick inte igenom….svor många ramsor så jag gav upp och tappade hoppet om att få gå på hans konsert.
Började plocka undan här och fick dammsugat och moppat och sen gick jag och hämtade barnen i skolan och på dagis.
Vaktmästaren kom upp och kollade toan som började att rinna precis en stund innan jag skulle gå så han fixade den och så kollade han tumlaren och sa att de skulle komma upp nu i veckan och fixa tumlaren…hoppas det för jag vill inte ha en massa tvätt hängande i lägenheten, vi har inte riktigt plats med det.
Snackade med sambon angående fritidsintresse för barnen….Max efter som Xander inte har åldern inne än ska börja på någon kampsport.
Xander ska jag ta med och rida en lördag då han vill rida men även skriva in honom på simskola till våren då han måste lära sig simma.
Max lär sig simma i skolan och det kommer de förmodligen att fortsätta med till våren så vi får se.
Jag ska med ta en och annan ridlektion se hur mycket jag kommer ihåg.
Men det sitter nog i sedan man lärde sig att det är som att lära sig cykla:-)
Ska Xander börja på riktigt så kostar det 1550 kronor för 10 gånger ganska dyrt men tänk vad han lär sig om teori och sånt.
Ja det är ett projekt för framtiden.
Gympa ska jag kolla upp till honom.

Nej nu babblar jag bara.

Nu får jag göra lite här.

På återseende

Ci vediamo ciao// Malmömorsan 

 

  One Response to “Lite av varje”

  1. söta bilder! 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.