Okt 202012
 

Izabella sover och jag ska snart hoppa in i duschen för idag är det kalasdags för min syster som fyller år på tisdag.
Max och Xander har duschat och är nu med sin pappa och ska plocka äpplen med hans pappa, de kommer tillbaka om en timme och då ska Izabella vara badad och klar så vi kan åka ner till mina föräldrar.
Min syster hämtar oss så det får bli buss en annan dag när vi ska dit ner och om vi hinner gå till en lekplats där nere, om inte så blir det imorgon om vi nu kommer sova över där men det tror jag nästan vi kommer att göra så de bilderna jag tar idag och imorgon kommer jag lägga in på måndag 😀 .

Igår innan jag la mig så mejlade jag husvärden angående vår tumlare, ska samtidigt passa på  att anmärka vårt mustycke till duschen, det sprutar vatten på sidan av det och det är inte alls trevligt när man ska skölja av duschen och det kommer skållhett vatten på handen.
Nej så kan vi inte ha det.

 

Denna bilden tog jag när jag och barnen var på väg till dagis och skola igår:
Klockan är lite innan 8 och solen har inte hunnit bryta igenom än. 12 grader den 19 oktober kl.8.

Nu ska jag duscha.

På återseende

Ci vediamor ciao//Malmömorsan 

  4 Responses to “Kalasdags”

  1. Hoppas ni får ett bra kalas….

  2. Vad kul att du är med och gissar! 😀 Kram

  3. Tyvärr så segrar inte alltid det goda. Iaf inte i stunden. Kolla på allt tråkigt som händer. Och jag har varit med om förmycket negativt. Men nu kan jag tro på samhället kan jag säga! 🙂 Kram

  4. Vad spånnande. En klassiker! 🙂 Hoppas du får tag i biljetter! 🙂
    kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.