Okt 142012
 

…. eller ska man kanske skriva en hjord med elefanter kom springande?
Jag får helt ärligt snart frispel på dessa föräldrar som låter sina barn springa runt och hoppa och banka fram till tolv på nätterna.
Våra grannar, och då menar jag inte de som bor i vår trapp utan de som bor i trappen brevid har 4-5 barn och de skriks och bankas och springs från tidig kväll till sen kväll och det är väldigt irritetrande eftersom det är betong lägenheterna igenom.
SEN så vet man heller inte var det kommer ifrån….ibland kan det vara någon som spikar eller vad de nu sysslar med fram till 23.00 på kvällen.
Nu har de i alla fall slutat springa runt.
Bor man i lägenhet så tycker jag att man ska ta hänsyn till andra människor i de andra lägenheterna och inte bara tänka på sig själva.
Det är en annan sak om man bor i hus och inte har grannar som bor på taket om ni förstår vad jag menar.
Bara längtar tills jag får jobb så man kan börja söka lägenhet på allvar.

Idag har jag i alla fall hunnit med 2 maskiner med disk som blev klar för någon timme sedan, det ska plockas ut imorgon och tvättar 3 maskiner med tvätt både svart och vitt som nu väntar i ett tvättberg som jag får ta hand om imorgon.
Blä jag hatar det här med att ta hand om tvätt och så men det måste ju göras tyvärr.

Förresten är det någon som vet hur man pingar när man har egen domän på bloggportalen?
Jag fattar ingenting av det så….

Ta det lugnt och på återseende.

Ci vediamo ciao/malmömorsan 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.