Okt 132012
 

Jaha så ska man inviga denna bloggen.
Har hållit på att pilla med den i flera dagar.
Först gav jag upp för jag hittade inget bra tema som föll mig i smaken och jag fattade helt enkelt ingenting av wordpress….det är ganska komplicerad blogg för mig i alla fall.
Just när jag skulle ge upp så hittade jag detta temat och det föll jag för direkt och nu har jag efter många om och men och lite tips och trix från olika hjälpsidor och äntligen fick jag det som jag ville :grin:.
Finns ju lite kvar att fixa för jag tror att jag kommer hitta ännu fler plugins att leka med.
Så välkomna till min nya blogg jag hoppas ni fortfarande vill följa mig  i denna.

Idag är det lördag och vi har väl inte gjort något speciellt.
Har faktiskt snart planer på att gå och lägga mig för jag somnade först en halvtimme när Izabella skulle lägga sig för middagslur och så nu en halvtimme när hon skulle somna för natten.
Min sambo är fortfarande lite hes och lite förkyld men det börjar gå över, han blev nästan helt utslagen denna veckan som varit.
Han var förkyld och utslagen på sin födelsedag så….
Izabella är jättehes och hostig och lite förkyld men det är bara två veckor kvar innan det är höstlov så vi får se hur det blir.
Hon är i alla fall pigg och glad som vanligt.
Blev inte mycket städande idag så jag ska göra det imorgon.
Har i alla fall tvättat och tumlat handdukarna som jag glömde bort igår så det ska vikas och sånt imorgon  så det blir en del att tvätta och så imorgon.

Var en sväng ner till Mobilia för vi hade lite ärenden där nere och jag passade på att köpa en pyjamas där det stod ”Not to young for rock´n roll” (om jag nu minns rätt) i storlek 86 till Izabella och hon gick stolt till sin pappa och visade upp den.
Max och Xander fick lördagsgodis.
När vi skulle åka hem kom vi inte ens på bussen för det fanns redan två vagnar och man får bara ha två vagnar på bussen.
Vi gick till buss 6 istället och promenerade hem från Holma.
Sambon höll på att svimma inne på Mobilia så vi åkte hem istället.

I torsdags hade vi redovisning på engelskan, det gick relativt bra och vi fick feedback på det och det var positivt, jag hade så himla mycket fakta om honom Percy Shelley så jag hade en del problem med det.
12 sidor med massa information skulle jag sammanfatta på en A4 sida, för många årtal sa hon men annars var det bra och vi var väl förberedda och bra samarbete i gruppen samt vi kunde det nästan utan att titta på lapparna.
Ingen engelska på tisdag för då är det två grupper som ska redovisa om en tidningsartikel, jag ska vara där på torsdag en timme och redovisa så det blir att leta upp en nu i veckan som kommer och träna på den samt skriva stödord.

Men gott folk nu ska jag söka ett jobb och sen blir det sängen.

 
Så här såg det ut igår fredag på morgonen.
Frost ända ner till Malmö.


Max när vi är på väg till skolan.
 

Xander på väg till skolan. Solen var lite knepig.

Izabella såg ett flygplan på himlen 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.