Okt 042012
 

blev inte som jag hade tänkt mig, i alla fall inte tidigt på morgonen.
Hör helt plötsligt bara en duns…shit Izabella trillade ner för sängen…var bara att ta upp och trösta och allt blev bra igen, min mage satte igång och jag blev kallsvettig och illamåeende men spydde inte.

Fick snällt stanna hemma idag ville inte springa runt i Köpenhamn då, lämnade Izabella på dagis, ringde när jag var på väg hem och sa att de skulle hålla ett extra öga på henne idag och det lovade dem, hon åt i alla fall frukost när jag ringde och hon var sig själv på morgonen.
Barn slår sig jag vet men det gör så ont i mig.

Trots att jag mår lite dåligt nu ska jag söka jobb och så ska jag plocka undan lite, fixa maten egentligen skulle jag hunnit baka bullar också eftersom det är kanelbullens dag idag men eftersom jag ska på engelska idag får jag baka imorgon istället.
Till middag idag ska jag fixa gulashsoppe med köttfärs.

Slänger in foton på en buske som vi har på vår gård.
Kanske någon kan identifiera den och säga mig vad det är för buske.
Den stinker sopor när den blommar och man spyr nästan när man passerar den.
Kliar gör den för det sa Xander när han föll in i den då han trillade på cyklen.
Den är otroligt ful också för den delen för det kommer inga blommor när den blommar. Nåja här kommer den i alla fall…..

Vad är detta för buske?

På återseende.

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.