Sep 262012
 

Min dator har verkligen inte velat samarbeta med mig överhuvudtaget på hela dagen igår så jag har inte haft möjlighet att blogga igår om dagen vilket har stört mig en del.
Men idag ville min kära dator samarbeta.

Idag är det onsdag och jag har Izabella hemma eftersom dagis har stängt för personalfortutbildning.
Just nu sover hon middag och det regnar ute, ska ta och leta fram regnkläderna sen när hon har sovit middag måste ju gå och hämta barnen i skolan klockan två.
Har lovat Xander att köpa potatisbullar idag på Lidl så jag fixar det innan jag hämtar dem.
Ska snart ta och plocka undan lite här och vika lite kläder innan Izabella vaknar.

Igår var jag på Danmarkskursen och vi höll på med personliga brev, jag har ändrat mycket i mitt så har jag fått en del hjälp av kursledaren så det ska jag fixa till imorgon så vi får se.
Dessutom ska jag skriva det över till danska med och inte bara till svenska.
På kvällen sen var det dags för engelska  och vi fick se på våra prov som vi gjorde förra tisdagen.
Jag var inte imponerad över mitt för där var så många slarvfel så det inte var sant, vi gick igenom grammatiken vi hade till läxa och så texten vi skulle läsa i boken gick vi igenom.
Dessutom skulle vi skriva en kort recension om texten samt en kommentar om det och när vi gjort det (de som hann) skulle vi prata en stund med vår lärare, jag var ganska skraj ha ha men det gick bra hon vill att jag ska försöka prata mer på lektionerna och det håller jag med om men jag tror nästan jag kommer klara mig galant.
Sen blev det 20 minuters väntan på bussen.

Ganska obehagligt för på Gustav Adolfs torg går det på en man som var skitfull,jag vet vem han är för han bor i trappan brevid vår och han super hela dagen igenom så himla sorgligt men han är ganska otrevlig mot chauffören och mumlar en del skällsord till en kvinna.
Läskigt men så är det väl med alkisar.

Annars hände det inte så värst mycket igår, och inte så mycket idag heller.
Håller på att pilla med en ny blogg då jag inte tycker om den nya blogger den är så himla klyddig nu, men så länge bloggar jag här.

På återseende ska väcka Izabella strax.

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.