Sep 202012
 

Idag har jag varit i min Danmarkskurs minns inte riktigt vad vi gjorde nu på rak arm haha men det var något om siffror och att räkna på danska.
Den ena kursledaren är från danmark så han undrade om det var ok att prata på danska vilket det var, det kommer vara nyttigt för mig.
Imorgon ska vi gå igenom CV och personligt brev och det där detsamma nästa vecka.
Tror jag hinner om jag inte får jobb att i alla fall åka med till Danmark en gång tror det blir en gång nästa vecka….vet inte om det är en heldag eller vad det är.
Den danske kursledaren ska snacka med mig om hur man får jobb på förskolor i Danmark eftersom han själv är pedagog för han vet exakt hur det känns.

Hade möte idag, gick väl sådär mer än så säger jag inte.
Stack och handlade efter vi varit där och sambon hämtade barnen som var hos farmor/farfar medan vi var på möte.
Jag åkte på att göra maten idag men det gick bra, samtidigt som Xander tramsade med läxan och gnällde att han inte kunde, Izabella gnällde för hon var övertrött.
Alla barnen kom i säng runt halv nio ikväll men Izabella kom inte till ro förän en timme sedan då hon var sådär övertrött och kunde inte somna….gillar inte såna kvällar.

Det händer inte mycket idag mer så det blir snart sängen.
Jag ska förresten inte avsluta danskan nu utan jag ska istället läsa den 25% istället för 100% och då kan jag ta det relativt lugnt med uppgifterna iställer för att stressa iväg.
Nej nu ska jag lägga över mina personliga brev på min USB sticka och sen blir det sängen.

På återseende 🙂

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.