Sep 102012
 

för oss imorgon eller rättare sagt Xander.
Jag tänker inte gå in på mer detaljer.

Dagen idag då….
Den började med att jag vaknade 7.25 efter en väldigt ytterligare jobbig natt, en liten tös har hoppat mellan vår säng och sin säng sista delen av natten.
Plus att hon slänger sig fram och tillbaka och slog till mig på ögat, hon somnade i vår säng så jag lyfte över henne och fick sova någon timme till.
Stressade genom morgonen med gnäll från de stora om både det ena och det andra jättejobbigt.
Kom iväg till dagis lite sent springa hem och hämta min plånbok med lånekort och allt sådant för att sen ta en buss som var ganska försenad till en intervju till Danmarksgruppen på JobbMalmö och det verkade faktiskt ganska bra, men eftersom den vad jag förstod bara håller på i 3 veckor så vill jag även gå utbildningen om Butiksarbete och den börjar samma vecka som den sista veckan med Danmarksgruppen, men vem vet kanske jag får ett jobb under den tiden jag är där.
Intervjun tog 30 minuter och sen åkte jag till Orkanen för att Josse skulle ha min Naturkunskaps bok och jag skulle låna en dansk bok.
Tog en annan engelsk bok också, The war of worlds, ja det är den som kom som film för ett par år sedan med Tom Cruise.
Den var tråkig, filmen då.
Kanske pallar jag boken.
Men det måste jag göra ska ju redovisa om den.
Tog bussen till Ica, handlade,tog bussen hem och sen åt jag när jag kom hem.
Hämtade barnen, fick reda på att Xander åter igen hade åkt ut en gång idag – för att han hade skrattat.
Jag känner som att han är en syndabock där på sin skola.
Jag vet att han lär sig mycket skit på den skolan men lärarna blundar för det och det vet jag.
Nej jag tror att han kommer förändras om han får byta skola.
Kan sätta min högra arm på det.
Nu sover mina bråkstakar ♥.

Sitter och filar lite på att slå ihop alla tre kidzens födelsedagar: Max fyllde 9, Xander fyller 7 och Izabella 2 och tillsammans blir de 18 år så det blir ett 18 års kalas i början av november, helgen efter Izabellas födelsedag skulle jag tro eller den 1 december så det är nära Xanders födelsedag med….ska fråga mamma och pappa om vi får vara hos dem, men det tror jag nog vi får.
Ska spåna vidare på det :-).
Ska då prata med min moster om hon kan göra sina smörgåstårtor och pappas gamla skola kan göra tårtan….
Ja som sagt bara en idé som verkar vara bra :-).

Nu ska jag gå och lägga mig, fixa Hopp-Hopp först med mat och nytt vatten.
Imorgon….påbörja danskan och läsa igenom Tolkiens text på engelska som vi har i läxa på engelskan och så ska jag mejla dem på Limhamn/Bunkeflos vikariebank om att jag inte är intresserad av att jobba hos dem just nu iom Danmarksgruppen och förhoppningsvis min butiksutbildning OM jag nu inte lyckas få ett jobb via Danmarksgruppen.
Kursen börjar förresten på måndag kl. 9.

På återseende.

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.