Aug 292012
 

Sitter och slökollar på The day when earth stood still med Keanu Reeves ska snart gå och lägga mig för jag är jättetrött.
Hade tänkt att skriva brev men jag känner att jag orkar inte riktigt.
Idag har jag städat igen dammsugit och moppat.
Igår fick jag leka rörmokare för vårt avlopp var totalt igentäppt när jag tvättade, hela vasken var fylld med vatten som hade svämmat över på golvet.
var ju bara att börja ösa vatten till en hink då maskinen nästan var klar.
Moppa och ha sig när jag var klar där och hela badrummet blev översvämmat:-(.
Men det blev bra sen och nu fungerar allt bra igen :-).

Klockan halv sex var det dags för engelska igen och vi pratade om kommunikation och så hörde vi en berättelse om Cockney engelska och så var det uppgifter om det och man skulle upptäcka vad som var fel i dem.
Just nu är jag inte riktig snackig, min engelska är lite ringrostig och det var längesedan jag faktiskt läste engelska sist, men jag kommer nog komma igen om någon vecka eller något :-).
Måste bara få mer skinn på näsan för jag kan ju språket, detsamma kommer gälla danskan måste prata mycket där också för det är där man lär sig, och det bästa är att jag har både engelska/amerikanska och danska vänner/brevkompisar så där tränar jag mycket.

Nu ikväll har jag sökt ett jobb som barnskötare i Danmark, borta i Frederiksberg, det tar ca 1 timme att ta sig dit och så.
Men vi får väl se.
Idag har jag även betalt högskoleprovet så nu är det bara att vänta på att det ska bli slutet av oktober så man ska göra det.
Jag ser faktiskt fram emot det :-).
Har även varit ute på Jägers med min syster Josefine och barnen för att kolla efter regnkläder till Izabella och efter gummistövlar till Xander och Izabella.
Min mamma kom och hämtade och körde oss hem och sen kom barnen i säng halv nio och Izabella somnade helt när klockan var lite över nio kanske, hon var jättetrött.

Imorgon…ja jag får se vad som händer…ska i alla fall vika tvätt. *Orka*-

På återseende och godnatt

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.