Aug 082012
 

Helt otroligt om någon dag är det 1 månad sedan jag slutade i skolan och blev utbildad barnskötare.
Jag har varje dag väntat och väntat på mitt betyg och jag har varit så nyfiken på hur mina betyg blev.
Idag kom mina betyg….äntligen och jag såg fram emot att öppna dem för att se hur det blivit fördelat:-D.

3 G
5 VG
6 MVG

Hade varit överlycklig om jag hade fått MVG rätt igenom men jag är extremt nöjd och nu när jag skojräknade mitt snittbetyg så hamnade jag på 13, någonting och det är nog jättebra tror jag…får dock se vilka ämnen jag också ska läsa upp så jag får ett komplett betyg och kan söka in på högskolan.
Ska ta högskoleprovet nu i höst också.
Mycket planer har jag för att nå mitt mål.
På fredag ska jag åka ner till vägledningscentrumet och dels låsa upp mitt konto på studera.nu hemsidan då jag råkade låsa det när jag skulle logga in…
sen kolla om det finns någon kvällskurs i de ämnena jag ska läsa och vilka ämnen jag måste läsa…
Jaja jag får se…

Annars idag har jag plockat i köket och dammsugit där,vikt tvätt och lagt in, hängt upp tvätt och tumlat tvätt som jag ska ta hand om imorgon.
Ska fortsätta städa undan här imorgon också och jag hoppas på en bra natt inatt…
Igår natt så var det ett par killar som stod och väsnades utanför vårt fönster, de blev tillsagda och de bad om ursäkt, deras kompis gick hem och de avlägsnade sig…det är inte ofta dagens ungdom gör sådant utan att de faktiskt gjorde det.

Nåja det var det enda spännande som hände idag, att jag fick betyget menar jag.
Det är snart en vecka kvar tills barnen börjar skola och dagis igen och så hoppas jag att jag får jobb i samma veva…jag söker så mycket jag kan…får väl skriva CV och personligt brev på danska igen….vet inte hur mycket svenska de kan på de förskolor som jag sökt på…får se ska påbörja en dansk ansökan imorgon:-).

Nåja på återseende mina läsare.

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.