Aug 022012
 

Tog en bloggpaus på 2 dagar då jag inte har haft speciellt mycket att skriva, har bara hänt det vanliga då så det fanns inget speciellt att skriva heller.
Plus att jag har haft en del problem i mitt förhållande men det kommer jag inte gå in på, får se hur det utvecklar sig,är dock inte slut iaf.


Jag har drabbats av ett munsår, jag har inte haft ett munsår på flera år och så kommer det nu liksom, jaha vad trevligt liksom.
Men jag använder inte krämer eller något sådant för jag tycker inte det fungerar, skorpan och det blir bara större och värre.
Får stå ut med det helt enkelt.


Igår när jag skulle gå ut och handla samt posta lite brev så hände en sak som gjorde mig alldeles paff, vår vagn gick sönder…det bara bröts rakt av och den är nu helt oduglig att köra, jaha vad gör vi nu tänkte jag…måste ju handla och posta brev borta på Ica.
Blev att jag postade breven borta vid busshållsplatsen där de har brevlåda och sen promenerade vi ner till en affär som ligger en bit från oss där de har det mesta jag behövde.


Idag kom Josse min syster för att hon skulle styrka min identitet då jag inte har något id, har använt mitt pass och det har gått ut så jag fixade idag ett nationellt id kort, bilden blev hemsk och handstilen åt helvete men jag har i alla fall snart ett nytt id.
Innan det så tog vi alla 5 bussen ner till Dalaplan och skulle kolla på vagnar, en ny vagn är ju ett måste.
Blev en svart och röd 2me copenhagen sittvagn och Izabella älskade den, satt som en prinsessa i den.
Efter vagnköp och id fixande så gick vi till McDonalds och åt, åkte bussen hem och jag packade ner kläder till Max och Xander som ska med mina systrar, min kusin, sambo och hans son till Legoland över dagen.
De åker klockan fem imorgon bitti och kommer hem sent på kvällen så det blir en sen kväll för mig imorgon.
Får väl roa mig med att skriva och så.
Bilder på vagnen kommer imorgon, både på de söndriga vagnen hur det ser ut och på den nya.
Ett jävla flax att hon inte trillade ut när den knäcktes och att man har så himla kontroll på vagnar och så.
Har velat köpa ny vagn länge och nu fick jag ha ha:-D.

Nu ska jag fixa flaskor, ge Hopp-Hopp mat och sen lägga mig.
Trött är jag.


På återseende.

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.