Jul 232012
 

kommer att gå i städandets tecken…så roligt. *NOT*.
Här vaknade vi när klockan var kvart i sju men jag kom inte upp förän halv åtta och när sambon med barn hade gått så lullade vi runt här en stund jag och Izabella och gick sen ner till Ica och handlade lite saker som jag behövde för att kunna städa.
När vi kom hem fick Izabella en bulle, hon åt upp korven som låg på den och jag plockade in i diskmaskinen och körde igång den och så slängde jag in handdukar i tvättmaskinen och tvättade dem så de ska in i torktumlaren snart och jag ska hinna vika kläder och allt det där.
Reklamen ska ut så det är en del att göra här hemma…


Nu kom posten så jag hoppas på mina betyg idag.
Får reda på det om några minuter.


På återseende med ev. bilder från sommarlov ikväll.

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.