Jul 112012
 

Jag undrar var sommaren är för någon sommar detta året har det inte varit.
Barnen gick till farmor och farfar i förmiddags för de ska sova hos dem i några dagar, de bor ju inte så långt ifrån oss så barnen går dit själva.
Jag har inte gjort så jättemycket idag, kan erkänna att jag inte haft ork eller lust men imorgon ska jag ta itu med lite saker här hemma.


Har skrivit ett av många brev ikväll då jag inte haft någon tid att skriva till mina brevvänner under valideringen och så men nu innan jag börjar att jobba ska jag försöka hinna med att skriva ett eller annat brev till de brevkompisar jag har.
Jag har liksom ingen egentid just nu tycker jag, jo några timmar på kvällarna men det går att sitta vid datorn och söka jobb.
Hoppas man får något snart för jag är less på att gå arbetslös och dessutom känner jag inte för att gå på den utbildningen som Jobbmalmö har erbjudit mig så jag hoppas att jag får jobb som barnskötare och att jag också kan läsa upp de ämnen jag behöver för att söka in till förskollärarutbildningen antingen till våren 2013 eller hösten 2013 men vi får se när, först ska jag läsa upp resterande betyg om jag måste.


Jag är så himla nyfiken vad för betyg jag kommer att få från min utbildning.
Tror dock inte att jag kommer att behöva läsa upp så många ämnen…bara jag slipper matte B.
Så fort jag får mitt betyg som jag hoppas är i nästa vecka eller denna veckan ska jag ner till vägledningscentrum och prata med dem där och få all fakta:-).


Idag promenerade Izabella från oss till Lidl och tillbaka hem, hade naturligtvis vagnen med oss om hon blev trött men icke hon spatserade och var hur glad som helst. Undrar var min bebis tog vägen.


Men nu ska jag avsluta här.


På återseende.

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.