Jul 062012
 

Fredagkväll och vad gör jag?
Jo jag pluggar som vanligt, skriver på näst sista temat eller ja det sista temat, hoppade över tema 5 så länge så, ska fixa det imorgon när Izabella ska sova middag.
Så ska jag skicka in det imorgon kväll sen är jag klar.


Igår var jag på JobbMalmö och pratade med dem där, får se hur det går om jag hinner få ett jobb eller om jag hinner börja på den förberedande utbildningen inom butik och delikatess.
Jag har fortfarande inte hört något från hon jag skulle träffa, lite tråkigt eftersom jag verkligen ville jobba där men men det dyker väl upp fler jobb:-).
Ska söka i Danmark på Netto och på vuggestuer och børnehaver.
Nästa vecka efter jag varit i skolan ska förmodligen dit en sväng på onsdag för att se om min mentor kan fixa ett betyg så jag kan besöka vägledningscentrumet på onsdag.
Jag ska fråga henne på måndag…sen ska jag ge henne min bloggadress för hon ville följa om hur det går för mig.

Igår kväll så välte Pip vår cdbokhylla där det stod en massa prydnader och saker och gissa vad som hände, min delfin jag köpte för 100 år sedan eller något gick sönder så jag är just nu sur på honom…jävla kattskrälle.
Häromkvällen försvann Tigris. Jag skulle ut till Hopp-Hopp och ge honom mat och Tigris smög förbi mig för jag märkte inget, hade stängt dörr och allt mellan hall och barnens rum(balkongen är i barnens rum) men tydligen så var han där inne utan att jag märkte det och vips så var han borta, det märkte jag typ efter någon timme.
Kallade och lockade på honom, ingen Tigris…gick och la mig och 30 minuter senare sa något till mig att kolla balkongen och gissa vem som satt på fönsterbläcket om inte Tigris…Pip hade gått en bra stund och jamat vid balkongen så därför har han sett honom.


Idag kom mina älskade stora killar hem från mormor och morfar har verkligen saknat dem massvis.
Jag tror att de har massor att berätta imorgon, nu ligger de och sover och det gör Izabella också sedan många timmar tillbaka.
Har varit en tuff dag för henne på dagis också idag.
Hon går nästa vecka också sen har hon semester fram tills vi börjar jobba eller vad som kommer att ske.


Men nu ska jag fortsätta med temat.
Imorgon ska det regna hela dagen och då kan man städa och tvätta lite.
Har rensat ut lite 74 kläder så snart är det dags att sälja på loppis så man kan köpa nytt till kidzen.
Om 2 veckor fyller Max år och jag ska överraska honom och hans bror med biljetter till Ice age 4 med allt som hör till.


På återseende imorgon.

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.