Jul 012012
 

Igår, lördag var vi på kalas då min kusin fyller 30 år idag.
Det var en överraskning vi fick när hon hälsade oss välkomna….vi ska få tillökning i släkten efter jul, hoppas deras lill* kommer innan jul så jag får snusa bebis på julafton, men eftersom hon är förstföderska så kan hon ju gå över tiden.
Kan ju säga att jag är så avundsjuk men jag är glad över mina tre barn :-).
I alla fall Max och Xander hittade två nya kompisar där som de lekte med hela kvällen och Izabella smålekte med en liten flicka som var 9 månader äldre än henne.
Det blev mycket god mat, potatisgratäng med skinka/rostbiff och annat gott.
Izabella klämde lite gratäng och 5 köttbullar.
Blev naturligtvis kaffe och tårta och en massa snacks på slutet.
De flesta avlägsnade sig faktiskt runt halv elva elva tiden och vi åkte nog när klockan var runt kvart i tolv eller något, tar sin lilla tid att åka hem från Sjöbo.
Var hemma när klockan var lite över ett och då åkte barnen i säng och jag fixade mig och gick och la mig.

Lilla Izabella springer runt och busarSöndag: Jag trodde klockan var kvart i sex när Izabella vaknade men hon var kvart i åtta men det var så mörkt ute tror solen inte kommit fram och att det var mulet eller något.
Dagen sattes igång och min lillasyster ringde när klockan var runt elva och sa att hon skulle hämta killarna så slapp mina föräldrar göra det.
De kommer hem på fredag från mina föräldrar, sen är det tydligen bestämt att de ska sova hos farmor och farfar från lördag till söndag….det har de bestämmt om det blir så tror jag inte.


Skulle ju träffa en tjej idag för eventuellt jobb, vi skulle ses kl.13.00 idag men vi bestämde aldrig var så jag messade någonstanns i stan.
Jag var ganska nervös när jag hoppade av bussen och jag var tidig där vi skulle ses och klockan tickade och ingen dök upp så jag kände mig ganska lurad och blev snopen och sen tänkte jag….det kanske är hennes jobbmobil eller så har vi missat varandra.
Visst kändes snopet men det är sådant som kan hända och vad gör man åt det?
Skrattar åt det och går vidare, kommer väl bli mitt ändå skulle jag tro.
Jag ska ha det jobbet så är det bara.
Jag kommer ju fortsätta söka jobb både här i Sverige och i Danmark.
Min kompis arbetskamrat sa att en förskola här i Malmö som de jobbar på söker barnskötare i september och att vi skulle passa på att söka.
Ja det är som sagt bara att söka vidare.


Min mentor kommer att älska mig haha.
Jag har idag skickat in 4 teman i psykosocialt och 2 teman i arbetssätt och lärande så imorgon kommer jag nog få höra om det:-)
Och imorgon påbörjar jag mitt sista ämne Utveckling livsvillkor och socialisation. Jag hoppas jag är klar med den kursen innan min mentor tar semester.
Men det tror jag….Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.