Jun 292012
 

Vi skulle få oväder här idag med massor av regn och åska och blixtrar.
Regna gjorde det halva dagen, lite grann när vi var upp till högskolan och skulle lämna en bok och sen spöregnade det när vi skulle gå ner på stan och se om jag hittade något fint till Izabella och mig till imorgon.
Hittade till Izabella ett par jättefina sandaler som hon ska ha imorgon, hon kan ha dem en gång sen får de säljas på loppis….känns så typsikt med 50 kr för dem är ju inte farligt och så hittade jag även en klänning som hon ska ha med skorna imorgon när vi ska på kalas.

Hann påbörja på fjärde och sista temat i psykosocialt och jag sitter med det just nu men kan inte koncentrera mig.
Försöker även kolla på law and order:SVU bra serie det där medan jag är lite besviken på åskans och blixtens gud för han kan ju inte göra ett ordentligt jobb som han lovat att han skulle göra.
Inget jag gör vågen till direkt…kan ju säga att jag älskar åska och är väldigt besviken på det nu.
Fattigt åskväder.
Nåja jag hoppas det blir mer än denna sommaren.

Men nu ska jag göra klart tema 4 så jag kan skicka dem ikväll till min mentor och så tema 1 och 2 av arbetssätt och lärande och skicka det på söndag kväll.

På återseende

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.