Jun 282012
 

Jag är äntligen klar med det tyngsta och jobbigaste temat i psykosocialt och imorgon tar jag det sista och skriver på datan, sen arbetssätt och lärande om jag hinner och så blir det att pbörja Utveckling, livsvilkor och socialisation på måndag och så föreläsning om detta på tisdag.
Känner mig så extremt flitig idag.

När jag hade hämtat Izabella så gick jag och hon upp till temalekplatsen där sambon med barn var, jag skulle ändå det hållet då jag var tvungen att hämta ut mitt paket från posten med Izabellas hörselkåpor som jag ju vann i en blogg som jag läser dagligen.
Det tog skitlång tid på posten fick säkert vänta i 10 minuter på att någon skulle komma och serva mig.
Xander som var med blev väldigt otålig men till slut kom någon och så hittade han inte paketet *suck*.

Idag var jag och min kompis på öresundDirekt och fick reda på lite fakta om hur det är att jobba i 2 länder samtidigt bland annat och det ska man tydligen inte göra så jag får försöka hitta något som kan fylla upp de andra timmarna, men jag hoppas att jag kan få fler timmar än 21 redan i början men vi får se på söndag.

Började läsa på ”Varför gråter inte Emma” idag när jag skulle åka ner till skolan och jag fick verkligen kämpa med att hålla tillbaka tårarna för att inte börja störtlipa på bussen.
Jättebra bok.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig är ganska trött idag med.

På återseende.

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.